Ελλάδα

Συγκλονίζει η μαρτυρία νοσηλεύτριας – «Ασθενής μου ζήτησε να πω ένα τραγούδι στη γυναίκα του, λίγο πριν πεθάνουν»

03.12.2021 | 13:06 Eνσωμάτωση

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν νύχτα - μέρα γιατροί και νοσηλευτές για να ανταποκριθούν στον πόλεμο με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δένονται με τους ασθενείς και κάνουν τα πάντα για να απαλύνουν τον πόνο τους. Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η νοσηλεύτρια τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό όπου ένα ζευγάρι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους και ο άντρας της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη καθηλώνει. Πρόκειται για μια σεμνή και αφοσιωμένη νοσηλεύτρια που τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό.

Η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει από την τοπική εκπομπή «Επιλογές» τις συναδέλφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη, και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Η πραγματικότητα του κορωνοϊού δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

Οι ασθενείς, ταλαιπωρημένοι από την ασθένεια και σε πολλές περιπτώσεις δίνοντας μάχη για τη ζωή τους, δεν μπορούν να έχουν στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή και ταυτόχρονα βιώνουν την πιο απόλυτη μοναξιά με τους γενναίους και πολύτιμους νοσηλευτές να προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο με κάθε τρόπο για να βγουν νικητές από την μάχη με τον ιό.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/12/2021