Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας – Κάθειρξη 21 ετών για την 34χρονη – Ένοχος για συνέργεια ο 40χρονος

03.12.2021 | 13:12 Eνσωμάτωση

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών, χωρίς ελαφρυντικό, για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου κοριτσιού, υπόθεση η οποία σόκαρε το πανελλήνιο.

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών, χωρίς ελαφρυντικό, για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου κοριτσιού, υπόθεση η οποία σόκαρε το πανελλήνιο

«Ήταν προσχεδιασμένη η απαγωγή. Τα είχε μελετήσει όλα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε», ανέφερε η εισαγγελία.

Η κατηγορούμενη στην απολογία παραδέχθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή και χορήγηση ναρκωτικών στην ανήλικη αλλά αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ήμουν επηρεασμένη από τα ναρκωτικά. Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί. Παραδέχομαι ότι της έδωσα ζάναξ για να ηρεμήσει και αναγκάστηκα να της δώσω κοκαΐνη για να τη ξυπνήσω. Δεν ασέλγησα πάνω της. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Την άρπαξα γιατί μου έλειπε το παιδί μου», ισχυρίστηκε η 34χρονη.

Ένοχος για συνέργεια ο 40χρονος

Στο δικαστήριο βρέθηκε ακόμη ένας άνδρας, κατηγορούμενος ως συνεργός της 34χρονης γυναίκας, στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Ιούνιο του 2020. Και εκείνος, στην απολογία του, αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε είδε ούτε άγγιξε την ανήλικη.

«Δεν είχα καταλάβει τις προθέσεις της. Δεν έχω καμία ανάμειξη στην κακοποίηση του παιδιού».

Η εισαγγελέας πρότεινε για τον 40χρονο συνεργασία στην απαγωγή, αλλά πρότεινε την αθώωση του για συνέργεια στην έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Ο 40χρονος μου άφησε ένα λάπτοπ την Παρασκευή και τότε του είπα ότι πήρα το παιδί. Μου είπε να γυρίσω το παιδί πίσω. Δε το έκανα γιατί φοβήθηκα», πρόσθεσε η 34χρονη.

Η δίκη ξεκίνησε με την μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας να ανεβαίνει πρώτη στο βήμα των μαρτύρων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/12/2021