Ελλάδα

Εκτός φυλακής, υπό όρους, το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

03.12.2021 | 21:09 Eνσωμάτωση

Στην αγκαλιά του πατέρα της, που την περίμενε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, έπεσε ανακουφισμένη η Αφροδίτη Μπάρμπα, που αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

«Το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου που είναι ό,τι πιο σημαντικό» ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά της.

Μετά τον έλεγχο αποτυπομάτων, τον έλεγχο dna και την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων το αίτημα του μοντέλου έγινε δεκτό.

«Η αποφυλάκιση ενός ανθρώπου είναι υπέροχη στιγμή. Όποιος κι αν είναι ό,τι κι αν έχε κάνει» σημείωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα αποφυλακίστηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού την περίμενε ο πατέρας της. Μετά από 3 μήνες κράτησης… το γνωστό μοντέλο έπεσε στην αγκαλιά του.

Η ίδια μάλιστα έμαθε την είδηση της αποφυλάκισής της από την τηλεόραση μαζί με τις συγκρατούμενές της… και ξέσπασε σε δάκρια χαράς.

«Την ονειρευόμουν αυτήν την ημέρα. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή; Ότι ήμουν μακριά από την κόρη μου. Σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα μαζί με το παιδί σου; Ε βέβαια. Είναι δυνατόν να μην τα σκέφτομαι» συμπλήρωσε το 30χρονο μοντέλο.

Το μοντέλο είχε συλληφθεί στις 21 Αυγούστου, στην Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το περιβάλλον της κάνει λόγο για μία καλοστημένη «πλεκτάνη» από τον πρώην σύζυγό της, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης, μέχρι τότε η Αφροδίτη Μπάρμπα θα παραμείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/12/2021