Ελλάδα

Κορνελάτου – «Περιμέναμε ότι θα συζητηθεί, στόχος μας να αφυπνίσουμε τις γυναίκες»

30.11.2021 | 01:20 Eνσωμάτωση

Στην προσπάθεια μιας διαφημιστικής καμπάνιας να ευαισθητοποιήσει στο ζήτημα της έμφυλης βίας στάθηκε η εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και η Νίκη Λυμπεράκη, συζητώντας με μια εκ των σεναριογράφων της διαφήμισης.

«Όντως τολμήσαμε και εμείς και ο πελάτης μας» σημείωσε η σεναριογράφος Αγγελική Κορνελάτου, τονίζοντας ότι και οι δύο πλευρές ήταν συγκλονισμένες με τα τελευταία γεγονότα και ήθελαν να αναφερθούν σε αυτά.

«Θεωρήσαμε χρέος μας να κάνουμε κάτι τέτοιο» τόνισε και συμπλήρωσε πως δεν υπολόγισαν το ρίσκο που είχε η κίνησή τους αυτή. «Θεωρήσαμε ότι πρέπει να το κάνουμε για να προστατεύσουμε τις νέες γενιές και να προλάβουμε τέτοιες συμπεριφορές» πρόσθεσε.

«Είναι πολύ κλιμακωτή αυτή η συμπεριφορά» εξήγησε η κυρία Κορνελάτου, υπογραμμίζοντας ότι αυτό ήταν ένα κοινό σημείο στα γεγονότα που εξέτασαν για την υλοποίηση του project.

«Περιμέναμε ότι θα συζητηθεί και είμαστε συγκινημένοι για την ανταπόκριση» τόνισε η Αγγελική Κορνελάτου, σημειώνοντας πως «εάν καταφέρουμε να αφυπνίσουμε μια γυναίκα θα έχουμε πετύχει το στόχος μας».

Videos & Απoσπάσματα από Μεγάλη Εικόνα - 30/11/2021