Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικές της

23.11.2021 | 20:27 Eνσωμάτωση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε μαθήτρια της Β' λυκείου σε σχολείο του Ζωγράφου. Η μητέρα του κοριτσιού που μίλησε στο MEGA κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, η άλλη πλευρά ωστόσο υποστηρίζει ότι η μαθήτρια ξεκίνησε τον καβγά.

Η 16χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι μία συμμαθήτρια της μαζί με άλλες κοπέλες, της επιτέθηκαν έξω από τις τουαλέτες του σχολείου τους στου Ζωγράφου με κλωτσιές και γροθιές.

«Της πετάξανε ένα καφέ, γλίστρησε, έπεσε, σηκώθηκε. Μετά αρχίσανε και την χτυπάγανε όλες μαζί στο σώμα δηλαδή οπουδήποτε. Με κλωτσιές και με μπουνιές στο κεφάλι. Έφυγε το παιδί, είχε σπασμένα γυαλιά, δεν έβλεπε, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα της 16χρονης.

Για μια πραγματικά ασήμαντη αφορμή οι δύο συμμαθήτριες λογομάχησαν αρχικά μέσα στην αίθουσα του σχολείου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα δύο κορίτσια διαφώνησαν για μια θέση στη τάξη.

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή δίνουν άλλοι μαθητές του Λυκείου. Όπως υποστηρίζουν η 16χρονη επιτέθηκε πρώτη στις συμμαθήτριες της και τράβηξε με τόση δύναμη τα μαλλιά μιας κοπέλας που της έβγαλε τούφα.

«Της έβγαλε τούφα, γιατί όπως σας είπα προσπαθούσε να αμυνθεί γιατί τη χτυπάγανε οι άλλες και έπρεπε κάτι να κάνει για να σταματήσουν να τη χτυπάνε» υποστήριξε η μητέρα της 16χρονης.

Μετα την επίθεση, η 16χρονη έφυγε αμέσως από το σχολείο, ενώ χρειάστηκε και νοσηλεία. Η μαθήτρια δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο ακόμα καθώς ο γιατρός της έχει γράψει 30 ημέρες αναρρωτική.

Μάλιστα, η μητέρα της ανέφερε ότι φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο και σκέφτεται το ενδεχόμενο μετεγγραφής.

Οι γονείς της 16χρονης σκοπεύουν να κάνουν μήνυση στην συμμαθήτρια της κόρης τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/11/2021