Ελλάδα

Επιμένουν οι αρνητές – Κατέληξε 28χρονος ανεμβολίαστος

23.11.2021 | 20:07 Eνσωμάτωση

Αμετανόητοι παρα τις διώξεις και τις προσαγωγές παραμένουν οι αρνητές που μόλις αφήνονται ελεύθεροι συνεχίζουν την ολέθρια προπαγάνδα τους, παρασσύρωντας στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Ένας ακόμη ανεμβολίαστος νέος έχασε τη ζωή του από τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν 28χρονο από τις Σέρρες, που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου της πόλης – έχοντας υποκείμενο νόσημα, ενώ εκεί νοσηλεύεται και ο πατέρας του, που επίσης δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Προκαλεί παρά τη δίωξη

Ο «αρνητής» δικηγόρος που προσήχθη το περασμένο Σάββατο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική διωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συρροή, αφέθηκε χθες ελεύθερος και έκανε live εμφάνιση στο Facebook και μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό του επίσης αρνητή γιατρού Φαίδωνα Βόβολη.

«Προσκλητήριο» οπαδών

Με σημερινή ανάρτηση στα μεσα κοινωνικης δικτύωσης ο συνταξιούχος γιατρός αρνητής που υποκαθιστά την επίσημη τηλεφωνική γραμμη της πολιτείας, απευθύνεται στους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι του απαντούν όμως ως οπαδοί του.

«Ρε παιδιά, θέλω να πολεμήσω, αλλά η νίκη ανέφικτη. Συνεπώς η μάχη καταλήγει σε αιματηρή θυσία. Αξίζει τον κόπο;» έγραψε, για να του απαντήσουν: «Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις όταν πρέπει και με τον ανάλογο πληθυσμό δίπλα σου; Την κατάλληλη στιγμή! Όχι. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να θυσιαστείς τώρα. Πρέπει να θυσιαστείς την ώρα που πρέπει και όχι μόνο εσύ. Όλοι μαζί».

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας. «Έκανε διάφορες ανακοινώσεις σχετικά με τους εμβολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφραζε την αντίθεση του χωρίς μέχρι στιγμής να παρουσιάσει κάποια επιστημονική τεκμηρίωση από κάποιο επίσημο κέντρο αναγνωρισμένο ότι όλα αυτά που λέει έχουν κάποια επιστημονική βάση» σημείωσε ο Γιώργος Χαλιώτης.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, ήρθε η ώρα του εισαγγελέα για τον γιατρό – αρνητή. «Πιστεύω ότι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα ότι θα έχουμε κάποια εισαγγελική παρέμβαση και πρόθεση μου είναι να το συζητήσω και με τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου να βρούμε κάποια νομική διαδικασία που να αποκαταστήσουμε τα πράγματα όπως πρέπει» πρόσθεσε.

Στριμώχνουν τους γονείς – αρνητές

Τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης ετοιμάζουν νέα ρύθμιση για τους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ο διευθυντής του σχολείου θα συντάσσει φάκελο με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια την υπόθεση θα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη.

Πέντε οικογένειες παιδιών στον νομό Μαγνησίας δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο διότι οι γονείς τους είτε δηλώνουν αρνητές μάσκας, είτε αρνητές των τεστ, με αποτέλεσμα τα παιδιά να χάνουν το δικαίωμα στη μόρφωση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/11/2021