Ελλάδα

Κερατσίνι – Οργή & αποτροπιασμός για τον φρικτό θάνατο 8χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο του τραγικού συμβάντος

21.11.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Περνάμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA που έχει συγκλονίσει για το 8χρονο κοριτσάκι που σφήνωσε σε συρόμενη πόρτα εργοστασίου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Το MEGA παρουσιάζει φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη στιγμή που η ανήλικη βρίσκεται στο χώρο της επιχείρησης και πλησιάζει στην πόρτα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι χρειάστηκαν 20 λεπτά για να αντιληφθούν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ότι στο σημείο ήταν νεκρή η 8χρονη, με αποτέλεσμα να σφηνώσει για δεύτερη φορά όταν πήγε να περάσει και δεύτερο φορτηγό. Τα ερωτήματα είναι πολλά για το πως έχασε την ζωή του το μικρό κορίτσι ενώ και σήμερα συγγενείς και φίλοι άφησαν λουλούδια και σοκολάτες στο σημείο που έσβησε.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το απόγευμα της 17ης Νοέμβριου, όπου έχασε την ζωή της η 8χρονη στις εγκαταστάσεις εταιρείας στο Κερατσίνι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Οι τελευταίες κινήσεις της 8χρονης

Στο πρώτο ντοκουμέντο η 8χρονη έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην είσοδο του εργοστασίου στις 1730 το απόγευμα της Τετάρτης να περνά την μεταλλική συρόμενη πόρτα η οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκεται αρκετά μακριά της.

Δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία

Στο δεύτερο καρέ η φορά του σώματος της 8χρονης είναι προς την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι και φαίνεται πως το κοριτσάκι έχει αντιληφθεί ότι η πόρτα κλείνει και προσπαθεί να φύγει από το προαύλιο.

Άγνωστο γιατί η ανήλικη δεν βγαίνει αμέσως από την κεντρική πύλη. Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η πόρτα έχει σχεδόν κλείσει. Δευτερόλεπτα μετά η 8χρονη θα εγκλωβιστεί στην βαριά μεταλλική πόρτα.

Η μοιραία στιγμή του εγκλωβισμού

Το 8χρονο κοριτσάκι πλέον έχει εγκλωβιστεί στην κεντρική είσοδο. Το σωματάκι της είναι ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και την τσιμεντένια περίφραση. Ζητά βοήθεια όμως κάνεις δεν την ακούει…

Ερωτήματα για το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι θεωρούσαν πως στην πόρτα είχε πιαστεί μια σακούλα.

Τελικά στις 17:50 , δηλαδή 20 λεπτά μετά, ενημερώνεται ο γενικός διευθυντής για το δυστύχημα. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό οι υπεύθυνοι άνοιξαν την συρόμενη πόρτα με αποτέλεσμα η σορός της 8χρονης να πέσει στο έδαφος.

Στις 18:30 στις εγκαταστάσεις μπήκε ένα νέο όχημα στο εργοστάσιο, με οδηγό να πατά τον μηχανισμό του κλειδώματος της πόρτας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ξανά η ανήλικη.

Στις 18:40 σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο έφτασαν διασώστες Ε.Κ.Α.Β.

Από την αστυνομία συνελήφθη η μητέρα και η γιαγιά της ανήλικης που αφεθήκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες ακριβώς έγινε ο εγκλωβισμός της 8χρονης.

Βίντεο ντοκουμέντο – Σκληρές εικόνες

Το MEGA έχει στη διάθεσή του βίντεο ντοκουμέντο, προειδοποιούμε είναι σκληρές οι εικόνες που θα δούμε. Είναι η τραγική στιγμή που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας όταν κλείνει η πόρτα.  Οι εικόνες έχουν υποστεί επεξεργασία, αλλά παραμένουν σκληρές…

Εικόνες γροθιά στο στομάχι

Όπως φαίνεται στα παρακάτω ντοκουμέντα, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά – σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα, προφανώς σκεπτόμενο τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το παιδί.

Στις 17:50, ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/11/2021