Κόσμος

Βρετανία – Μπάκιγχαμ εναντίον BBC

21.11.2021 | 20:47 Eνσωμάτωση

Στα έργα και τις ημέρες της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. Τον πόλεμο στο BBC κήρυξε το Μπάκιγχαμ επειδή το κρατικό κανάλι της Βρετανίας αρνείται να ενημερώσει εκ των προτέρων τη βασιλική οικογένεια για το περιεχόμενο.

Μετά από… πολεμικό συμβούλιο, η Ελισάβετ, ο γιος της Κάρολος και ο εγγονός Γουίλιαμ φρόντισαν να διαρρεύσει στον Τύπο η μεγάλη δυσαρέσκειά τους και η απόφασή τους να μποϊκοτάρουν το κρατικό κανάλι.

Αιτία το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Οι Πρίγκιπες και ο Τύπος» που έχει ως θέμα την κόντρα μεταξύ των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι, σε τέτοιο βαθμό λέγεται, που διοχετεύουν στον Τύπο πληροφορίες και κουτσομπολιά ο ένας εναντίον του άλλου. Η «Εταιρεία» όπως αποκαλούν πολλοί τη βασιλική οικογένεια, αξίωσε να δει το ντοκιμαντέρ πριν μεταδοθεί από αύριο σε δυο επεισόδια από το δεύτερο κανάλι του BBC, για να ετοιμάσουν την απάντησή τους σε αυτές τις κατηγορίες όπως λένε, όμως το κανάλι αρνήθηκε.

Παρόμοιοι ισχυρισμοί, ότι ο Γουίλιαμ και οι συνεργάτες του είχαν διοχετεύσει αρνητικές πληροφορίες για την ψυχική υγεία του Χάρι, κόπηκαν από άλλο ντοκιμαντέρ του καναλιού ITV τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/11/2021