Ελλάδα

Φως στο Τούνελ – Φως στις συνθήκες θανάτου του ράπερ των Razastarr

20.11.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Με την εγκληματική παράσυρση και εγκατάλειψη στην μέση του δρόμου του γνωστού τραγουδιστή της hip hop και του συγκροτήματος των RAZASTARR, Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, τον περασμένο Αύγουστο στην Ξηρονομή Βοιωτίας, ασχολήθηκε το «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να φτάσει στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού που ευθύνεται για τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Στο σημείο που συνέβησαν όλα τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης Βοιωτίας, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η αδερφή του Ανδρέα – Οδυσσέα, Γιολάντα, καλλιτέχνης και εκείνη, ο γαμπρός του και επίσης γνωστός τραγουδιστής των «Active Member» Μιχάλης Μυτακίδης, συγγενείς και φίλοι του θύματος, απηύθυναν έκκληση να βρεθούν μάρτυρες αλλά κάλεσαν και τον ίδιο τον δράστη να πάρει την ευθύνη της πράξης του.

Το ντοκουμέντο που παρουσίασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Παρηγόρης, σήμανε συναγερμό σε επαγγελματίες αυτοκινήτων που έκαναν έρευνα μες τη νύχτα.

Ήταν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου, που βρέθηκε κοντά στο θύμα. Ο αριθμός και τα στοιχεία που ήταν χαραγμένα πάνω του, ανοίγουν το δρόμο για να εντοπιστεί ο κάτοχός του.

Το «Τούνελ» ζήτησε και από το αρμόδιο υπουργείο και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να πάρουν θέση στο επί σειρά ετών άλυτο πρόβλημα με τους συνανθρώπους μας που η εκπομπή βρίσκει νεκρούς στα αζήτητα, χωρίς να ασχοληθούν οι Αρχές, όπως συνέβη και με τον άτυχο Διονύση Καλογερόπουλο από την Ηλεία που η εκπομπή αναζητούσε την προηγούμενη Παρασκευή και τον εντόπισε στα αζήτητα νοσοκομείου της Αθήνας.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε διαταγή να επισπεύδονται οι διαδικασίες και να καταλήγουν όλες οι πληροφορίες σε μία Υπηρεσία, όπως επίσης η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε το «Τούνελ» πως θα δημιουργηθεί και μία εφαρμογή που θα βοηθήσει τις Αρχές στην όλη διαδικασία.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να δώσει απαντήσεις στους χιλιάδες φίλους και τους συγγενείς του Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου και ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την επόμενη Παρασκευή στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/11/2021