Ελλάδα

Σοκάρουν οι περιπτώσεις αρνητών που πεθαίνουν από κορωνοϊό

14.11.2021 | 20:02 Eνσωμάτωση

Ο εξάδελφος του 50χρονου που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Τρικάλων, είναι συντετριμμένος, καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρίκελλου Φθιώτιδας, ήταν αρνητής του εμβολίου.

«Μόλις πιάναμε κουβέντα για τον κορωνοϊό έλεγε ότι ειναι μια απλή ίωση και κάτι τέτοια. Εμείς ξέραμε οτι έχει αναπνευστικά προβλήματα και του λέγαμε να κάνει το εμβόλιο κι αυτός έλεγε και να το κολλήσω θα το περάσω έτσι» υπογράμμισε ο πρόεδρος της κοινότητας Νέου Κρίκελλου Δημήτρης Χαντζής.

Ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών τα οποία επίσης μολύνθηκαν από τον ιό, όπως και η σύζυγός του. Νοσηλεύτηκε στη Λαμία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

Εκεί κατάλαβε ότι κινδυνεύει η ζωή του και ζήτησε από τον ξάδελφό του να μεταφέρει στους συγχωριανούς την παρότρυνση να εμβολιαστούν. Ωστόσο, στη μικρή κοινωνία του Νέου Κρίκελλου λίγοι θα ακολουθήσουν την τελευταία συμβουλή του.

«Είναι κάποιοι που λένε ότι αν δεν είχε το αναπευστικό θα το πέρναγε στο σπίτι. Δεν βάζουν μυαλό» πρόσθεσε ο κ. Χαντζής.

«Φτάνουν μισοπεθαμένοι στο νοσοκομείο»

Ένας 48χρονος ανεμβολίαστος άνδρας, έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο του Βόλου το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, όταν έφτασε στα επείγοντα ήταν ήδη αργά.

«Ήταν διαβητικός και ήρθε σε παραμελημένη κατάσταση στα επείγοντα. Ήταν σε σήψη. Το θέμα είναι ότι ήταν αρνητής κι ήταν μονόδρομος ο εμβολιασμός για αυτόν. Δηλαδή αυτοκτόνησε. Αλλά από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι τεράστια και της πολιτείας να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας» πρόσθεσε ο πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας.

Οι αρνητές, όμως, δεν γυρίζουν την πλάτη μόνο στο εμβόλιο αλλά και στη νοσοκομειακή περίθαλψη, με ολέθρια αποτελέσματα.

«Δεν πιστεύουν ότι έχουν κορωνοϊό. Νομίζουν ότι εμείς στα νοσοκομεία τους σκοτώνουν, επομένως εξαντλούν όλα τα περιθώρια στο σπίτι με διάφορους που τους συμβουλεύουν κι έρχονται πολύ αργά στο νοσοκομείο, όταν τα πράγματα είναι πια στο απροχώρητο» συμπλήρωσε ο διευθυντής ΜΕΘ του «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

«Είμαι ο… αρχηγός των αρνητών»

Ο άνθρωπος που, όπως ο ίδιος λέει, στέλνει αμέτρητες επιστολές στην Pfizer αυτοσυστηνόμενος ως ο … αρχηγός των ελλήνων αντιεμβολιαστών, ιατρός χειρουργός ογκολόγος, με περγαμηνές, κατά δήλωσή του, από το πανεπιστήμιο Αθηνών και από το βασιλικό κολέγιο της Αγγλίας.

Και πρωταγωνιστεί σε διαδικτυακές εκπομπές στις οποίες λέει με πάθος αυτά που ξέρει… τα οποία παραδέχεται ότι δεν τα ξέρει.

«Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και ξέρεις γιατί τα κάνουν; Γιατί τα έχουν πάρει από την Pfizer και τις άλλες εταιρείες. Δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δει να τα παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την ίδια ακριβώς επιστημονική μέθοδο… της υποψίας, ισχυρίζεται ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι γεμάτες… με εμβολιασμένους.

Επικίνδυνη και, όπως αποδεικνύεται, ολέθρια μέθοδος, να αντικρούεις επιστημονικές μελέτες με παθιασμένες υποψίες επενδύοντας στον ανθρώπινο φόβο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/11/2021