Ελλάδα

Καλλιθέα – Κυνηγητό από ταράτσα σε ταράτσα μεταξύ διαρρηκτών & αστυνομικών

14.11.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Εικόνες πανικού που θυμίζουν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα και μετά πηδούσαν από την μία ταράτσα στην άλλη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας κακοποιός ήταν ένοικος της πολυκατοικίας

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, όταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα δύο κακοποιοί οπλισμένοι με περίστροφο προσπάθησαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου.

«Μπήκε κλέφτης και άκουγα όλη την πολυκατοικία να βγαίνει να φωνάζει, να κλαίνε τα μωρά, μετά ξύπνησα το σύζυγο και του είπα ότι ήρθε κλέφτης, και βγήκαν όλοι έξω», υποστηρίζει ένας κάτοικος της περιοχής.

Καταδίωξη από ταράτσες

Οι δύο διαρρήκτες εισέβαλαν στην πολυκατοικία ξημερώματα, έγιναν αντιληπτοί από ένοικο ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση με αποτέλεσμα να συνεχιστεί καταδίωξη στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ο ένας συνελήφθη ενώ ο δεύτερός κατάφερε να διαφύγει από την ταράτσα απέναντι πολυκατοικίας.

Η καταδίωξη στις ταράτσες των πολυκατοικιών κράτησε αρκετή ώρα με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να συλλάβουν τον ένα διαρρήκτη.

Ο διαρρήκτης ήταν ένοικος της πολυκατοικίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας κακοποιός έμενε στην πολυκατοικία που προσπάθησε να διαρρήξει με τον συνεργό του, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

«Δεν το περίμενα κάποιος να κλέψει το σπίτι που μένει, στην ίδια πολυκατοικία που μένει», λέει ένας κάτοικος.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε ένα περίστροφο, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, καθώς και ένα πιστόλι στο διαμέρισμα του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/11/2021