Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Τη Δευτέρα αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ ο 68χρονος

14.11.2021 | 08:36 Eνσωμάτωση

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε ένοπλη επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, ωστόσο παραμένει στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από την εικαστικό και αν όλα πάνε καλά, θα βγει τη Δευτέρα από την Εντατική.

Όπως δηλώνουν οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», τόνισε ότι «Το έγκλημα στο Χαλάνδρι είναι μία από πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Κάθε χρόνο έχουμε περίπου 18.000 διαζύγια. Υπάρχουν δικαστικές διενέξεις που κρατούν μέχρι και 15-20 χρόνια, μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά ή εξαντληθούν οικονομικά οι άνθρωποι από αυτές τις δίκες. Τέτοιου τύπου εγκλήματα έχουν σημειωθεί περίπου 30 τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού».

«Οι αντιδικίες των ζευγαριών δεν είναι πάντα για το διαζύγιο αυτό καθαυτό, αλλά γίνονται κυρίως με την επιμέλεια ή την επικοινωνία κάποιου γονέα με το παιδί. Ίσως το ζήτημα της επιμέλειας της 12χρονης ήταν η αφορμή. Διατάζει ο εσαγγελέας τον αναγκαστικό εγκλεισμό, αλλά όταν αυτό τελειώνει κανείς δεν παρακολουθεί μετά τι συμβαίνει», σχολίασε από την πλευρά του ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 14/11/2021