Ελλάδα

Ένας χρόνος Sky Express – Εξοπλίστηκε με νέα αεροσκάφη

11.11.2021 | 20:57 Eνσωμάτωση

Με νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη εξοπλίστηκε η Sky Express, αναβαθμίζοντας την παρουσία της στις αερομεταφορές. Η εταιρία διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των πτήσεών της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην πτώση των τιμών των αεροπορικών ναύλων.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στο χώρο των αερομεταφορών προχώρησε εν μέσω πανδημίας η Sky Express.

Με 6 υπερσύγχρονα airbus A320NEO και νέα 6 ATR72600 διαθέτει πλέον τον πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα κι έναν απ’ τους πιο φιλικούς στο περιβάλλον σε όλη την Ευρώπη.

Σήμερα η Sky Express παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στο εσωτερικό της χώρας, ενώ εξυπηρετεί σημαντικούς προορισμούς στο εξωτερικό.

Η εταιρεία σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις αερομεταφορές. Δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο όπου η απασχόληση μειωνόταν. Δίνει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες με νέες συνδέσεις και περισσότερα δρομολόγια.

Στηρίζει με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες την ελληνική οικονομία, τον τουρισμό και τα νησιά, ενώ συμβάλλει στην πτώση των τιμών των αεροπορικών ναύλων προς όφελος των επιβατών.

Με την Sky Express, το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/11/2021