Αθλητικά

ΕΠΟ – Αποκαλύψεων συνέχεια για τις έκνομες αποφάσεις της Ομοσπονδίας

10.11.2021 | 20:44 Eνσωμάτωση

Στην ΕΠΟ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις έκνομες αποφάσεις αλλά και τις σοβαρές παραλείψεις της νέας διοίκησης.

Οι έκνομες κινήσεις στην ΕΠΟ καλά κρατούν. Με επιστολή του στην Εκτελεστική Επιτροπή, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ρώτησε εάν ο εκτελεστικός γραμματέας, Ιάκωβος Φιλιππούσης, είχε δικαίωμα να αλλάξει το οργανόγραμμα, όμως δεν πήρε απάντηση, κάτι που θα εξετάσει, όταν ευκαιρήσει, η νομική υπηρεσία, ενώ δε διευκρινίστηκε καν αν εφαρμόζεται το νέο καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Ως τότε, οι έσχατοι έσονται περιέργως πρώτοι.

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Η ΕΠΟ ξέχασε να ανανεώσει το ενοικιαστήριο των γραφείων της στο Πάρκο Γουδί, που έχει λήξει από το 2019 και κάθε μέρα χρεώνεται «πέναλτι» 1.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, για την παραμονή της στον χώρο.

Σήμερα, η Ομοσπονδία έχει καταλήξει να χρωστάει περίπου 800.000 ευρώ στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, που κατέχει το συγκρότημα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, κάλεσε σε απολογία Βόλο και Άρη για ό,τι συνέβη την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με πρόστιμο και ποινή από 2 μέχρι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Πάντως, επίσημα ο Άρης δεν πήρε, ούτε και διέθεσε εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι ΠΑΕ της Super League 2 αποφάσισαν ότι η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο, αλλά από τη Δευτέρα θα επαναξιολογήσουν τη στάση τους, εάν δεν βρεθεί λύση με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 10/11/2021