Υγεία

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Θεωρούσα ότι δεν θα νοσήσω»

08.11.2021 | 20:03 Eνσωμάτωση

Οι γιατροί της πρώτης γραμμής όμως δεν έρχονται αντιμέτωποι μόνο με την ασφυκτική πίεση των εκατοντάδων νέων κρουσμάτων αλλά και με τον παραλογισμό των αρνητών που δεν σταματά ούτε όταν διακυβεύεται η ίδια τους η ζωή. Στον Βόλο 70χρονη αρνήτρια δεν επέτρεπε στον γιατρό να την διασωληνώσει και όταν πλέον λιποθύμησε ο γιατρός αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή του εισαγγελέα προκειμένου να την σώσει.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Θανάση Δρούγκα, 39 ετών. Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA περιέγραψε τις δραματικές μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο όταν μεταφέρθηκε με κορωνοϊό. Δεν είχε προλάβει, όπως εξηγεί, να εμβολιαστεί, καθώς θεωρούσε ότι είναι γερός και συνεχώς το καθυστερούσε…

«Δεν είχα εμβολιαστεί, ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορωνοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω.// Εγώ είμαι πολύ γερός γενικά, νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα. ολοι αυτοί που λένε για τον εμβόλιο να έρθουν να μου το πουν σε μένα θα ήθελα να είχα πάει θα πρώτος».

70χρονη αρνήθηκε να διασωληνωθεί

Στον Βόλο, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο. 70χρονη αρνήτρια του κορωνοϊού, δεν ήθελε να διασωληνωθεί αν και ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση… Και δυστυχώς όπως περιγράφουν οι γιατροί αυτή δεν ήταν μεμονωμένη περίπτωση…

Αρνητές της λογικής

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν πέραν του εμβολίου και τα επίσημα- δραματικά- στοιχεία…

Δεν ισχύει αυτό που λένε για 97% στη ΜΕΘ. Ίσως οι μισοί.

«Είμαστε ειδικώς ενάντια αυτού του εμβολίου. Και δεν θέλουμε να αλλάξουμε το DNA μας ρε παιδιά εσείς πάτε και κάνετε όσα θέλετε.
Χρήστης του twitter δημοσίευσε βίντεο με … θεραπεία που ανακάλυψε για τον κορωνοϊό…. χρειάζεται ένα χάλκινο καλώδιο στη μύτη όπως δείχνει στο… κοινό»
Αν το έχεις και στην πρίζα λειτουργεί ακόμα καλύτερα !!

Αποδοκιμασίες από αρνητές

Αρνητές, έφθασαν στο σημείο να αποδοκιμάσουν και να ειρωνευτούν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Ζήτω η ελευθερία ,ζήτω η ελευθερία είμαστε ελεύθεροι με το εμβόλιο», φώναζαν σε συνθήματα τους.

Καθυστερεί το τοίχος ανοσίας

Παρά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων, των εισαγωγών και των θανάτων τα επίσημα στοιχεία για τους ανεμβολίαστους πολίτες μόνο ανησυχία προκαλούν…

Στις ηλικίες 18-24 ανεμβολίαστο είναι το 40%. Στην ομάδα 25-49 το ποσοστό φθάνει το 34% και στους 50-59 ανεμβολίαστο παραμένει το 25%, ενώ σε ποσοστό 75% είναι εμβολιασμένοι οι άνω των 80.

Όλοι οι πολίτες άνω των 80 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένοι σε 7 ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσά τους η Ιταλία και η Ισπανία.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/11/2021