Ελλάδα

Προπονητής τένις κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες αθλήτριες του

08.11.2021 | 20:24 Eνσωμάτωση

Ένας 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από δύο αθλήτριες του, τις οποίες κατηγορείται ότι αποπλάνησε σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Ο άνδρας διατηρεί ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. Τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών καθώς μια 16 χρονη και μια 20χρονη πλέον πρώην αθλήτρια κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν.

«Αυτό που είδαμε με άλλη μητέρα, προπονούσε παιδάκι μεγαλύτερης ηλικίας και του μίλησε άσχημα. Μας ενημέρωσαν τα κανάλια, θα έπρεπε να έχει υπάρξει ενημέρωση από αλλού θεωρώ ότι συνελήφθη» ανέφερε μια μητέρα.

«Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια»

Ο πατέρας του προπονητή μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS, υποστηρίζοντας ότι το παιδί του είναι αθώο, σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τα σοβαρότατα αδικήματα για οποία κατηγορείται ο γιος του.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μία σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν την σχεσούλα τους. Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έχω χάσει αυγά και πασχάλια» σημείωσε.

Σε βάρος του προπονητή εκδόθηκε ένταλμα για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄εξακολούθηση.

Ποδηλάτης και αρνητής

Η δραστηριότητα του προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά την αδυναμία του στα αθλήματα καθώς έχει δεκάδες φωτογραφίες από συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου και ποδηλάτου.

Όπως φαίνεται από πολλές αναρτήσεις στα social media είναι και αρνητής πανδημίας και του εμβολίου με σχόλια προκλητικά, χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

Αύριο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας, θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/11/2021