Πολιτική

Φουντώνει η αντιπαράθεση των υποψήφιων για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ

08.11.2021 | 13:37 Eνσωμάτωση

Επιταχύνουν το βήμα τους οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλειδώσουν και οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των έξι υποψηφίων.

Με αισιοδοξία ότι η προσέλευση θα κινηθεί τουλάχιστον στα επίπεδα των εσωκομματικών εκλογών του 2017 οι έξι υποψήφιοι έχουν ριχτεί στη μάχη για την κούρσα της διαδοχής στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που διατηρεί οριακό δημοσκοπικό προβάδισμα σύμφωνα με τη μέτρηση της GPO επιμένει να μιλά μιλά για επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η υποψηφιότητά του έχει αναστατώσει το ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων για να μην βγω και απαντώ «ακόμα καλύτερο αφού αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου περιοδεύει για δεύτερη ημέρα στην Κρήτη.

Από το Λασίθι ο πρώην Πρωθυπουργός απεύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να συμμετέχουν στις εκλογές για να σπάσει ο διπολισμός της αδράνειας όπως είπε.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα πορεία για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης για να σπάσει ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική, ισχυρή που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί και ο Χάρης Καστανίδης ο οποίος είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο του Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής. Ο κ. Καστανίδης έχοντας δίπλα του την πρώην Νομάρχη Ηρακλείου και ο κ. Παπανδρέου τον πρώην αντιδήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή εκλογών στη Χαριλάου Τρικούπη για τα debate μεταξύ των υποψηφίων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 08/11/2021