Κόσμος

Η ταραχώδης ζωή του Άλεκ Μπάλντουιν

22.10.2021 | 17:12 Eνσωμάτωση

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά από κάποια χρόνια απουσίας από το Χόλιγουντ επέστρεψε δυναμικά ενσαρκώνοντας μοναδικά την καρικατούρα του Ντόναλντ Τραμπ στο διάσημο σατιρικό σόου SNL εκτοξεύοντας τη φήμη του.

Η καριέρα του ωστόσο απογειώθηκε όταν έγινε αχτύπητο δίδυμο με την εκρηκτική ηθοποιό Κιμ Μπάσιντζερ τη δεκαετία του ’90. Ο θυελλώδης έρωτας κατέληξε σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο με βασικό θέμα τη διατροφή της κόρης τους.

Το «κακό» παιδί του Χόλιγουντ και τα ξεσπάσματα

Δεν μπορεί να διαχειριστεί τη γρήγορα επιτυχία με αποτέλεσμα να πέσει στις καταχρήσεις όπως άλλωστε και οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ.
«Έγινα νηφάλιος στα 27.Και αυτά τα δύο χρόνια που έζησα σε αυτήν την καυτή περίοδο ως καθημερινός χρήστης ναρκωτικών και ως αλκοολικός μέσα στη μιζέρια ήταν πολύ δύσκολα χρόνια», δήλωνε ο Μπάλντουιν για τις καταχρήσεις που ήταν μέρος της ζωής του. Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον οδηγούσε συχνά σε καυγάδες με τους παπαράτσι.

Σε συνέντευξή του παλαιότερα είχε δηλώσει:
«Αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή μου είναι η τόσο μεγάλη εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων. Είναι πολύ γλιστερό μονοπάτι για διάσημους πόσο μάλλον αν έχεις εξωστρεφή χαρακτήρα».

Μετά το διαζύγιο του με την Κιμ Μπάσιντζερ στη ζωή του μπήκε η πολύ νεότερη του και δασκάλα της γιόγκα Χιλάρια.

«Είμαι πιο τυχερός στην προσωπική μου ζωή. Είμαι χαρούμενος που είμαι πιο τυχερός στην προσωπική μου ζωή , στην οικογενειακή μου ζωή και αν είχα να διαλέξω αυτή θα επέλεγα», έλεγε ο Μπάλντουιν για την Χιλάρια.

Με τη Χιλάρια απέκτησε έξι παιδιά, δεν έχει καλή σχέση με την πρώτη του κόρη από την Μπάσιντζερ ενώ συνεχίζει να μπλέκει σαν καυγάδες. Συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο να διατηρεί τη φήμη του ως το κακό παιδί του Χόλιγουντ.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 22/10/2021