Κόσμος

Ενέσεις στον Χουάν Κάρλος για να χαλιναγωγήσουν τις ορμές του – Βγήκε η βασίλισσα Ελισάβετ από το νοσοκομείο

22.10.2021 | 20:34 Eνσωμάτωση

Πρώην επικεφαλής της ισπανικής αστυνομίας,ισχυρίζεται ότι στον Χουάν Κάρλος χορηγήθηκαν θηλυκές ορμόνες για να περιοριστεί η ερωτική δραστηριότητά του.

Η αυξημένη λίμπιντο του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος είχε θεωρηθεί πρόβλημα του κράτους και επιχειρήθηκε να ανακοπεί. Ενέσεις με θηλυκές ορμόνες προκειμένου να μειώσουν την σεξουαλική ορμή του χορηγούσαν στον τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, όπως ισχυρίζεται ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας.

Ο Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για υποθέσεις εκβιασμού και διαφθοράς με τη συμμετοχή μελών της πολιτικής και της επιχειρηματικής ελίτ, έκανε την αποκάλυψη στο κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι η αυξημένη λίμπιντο του Χουάν Κάρλος είχε θεωρηθεί ως «πρόβλημα του κράτους».

Ο πρώην αστυνομικός είπε ότι πηγή της πληροφορίας είναι η βαρόνη Κορίνα τσου Ζάιν – Βίτγκενσταιν, η επί χρόνια ερωμένη του Χουάν Κάρλος. «Μετά από τις ενέσεις, ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα», φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε το 2016.

Ο 83χρονος πρώην μονάρχης έχει καταφύγει στο Άμπου Ντάμπι υπό το βάρος σκανδάλου διαφθοράς.

Βγήκε η βασίλισσα Ελισάβετ από το νοσοκομείο

Στην Βρετανία, στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα υποβλήθηκε σε προκαταρκτικές ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Πέμπτης επέστρεψε στο κάστρο του Ουίνσδορ.

Το παλάτι δεν έδωσε καμία πληροφορία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας, που μια μέρα πριν είχε ακυρώσει προγραμματισμένη επίσκεψη της στη Βόρεια Ιρλανδία κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/10/2021