Ελλάδα

Οι διεκδικητές της επόμενης μέρας στο ΚΙΝ.ΑΛ

13.10.2021 | 18:36 Eνσωμάτωση

Μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής ξεκίνησαν τα σενάρια για πιθανούς διαδόχους.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά στην υγεία της Φώφης Γεννηματά καθώς και τους νέους διεκδικητές-διαδόχους της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με την ίδια,όλα ξεκίνησαν όταν η Φώφη Γεννηματά αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από μια πολιτική εκδήλωση στην οποία έστειλε ως αντικαταστάτη τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Πλέον η ιατρική ομάδα που ασχολείται μαζί της, τονίζει πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς πέρα από τον ειλεό, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις μεταστάσεις του καρκίνου στο συκώτι.

Σχετικά με την μάχη της διαδοχής,  επισημαίνει πως θα υπάρξουν και άλλοι διεκδικητές πέρα από τους 3 καθώς εκτιμά ως πιθανά πρόσωπα τους Μανώλη Χριστοδουλάκη, που θα έχει την πλήρη στήριξη της κ. Γεννηματά, τον Παύλο Γερουλάνο, τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που πολλοί τον θέλουν ως εγγυητή της ενότητας στο ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Παπανδρέου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/10/2021