Ελλάδα

Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά

13.10.2021 | 16:38 Eνσωμάτωση

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από την κούρσα της διαδοχής του κινήματος αλλαγής ανατρέποντας τα προγνωστικά για την επόμενη μέρα στο κίνημα αλλαγής παραμένει στις επαλξεις της πολιτικής σαν απλή βουλευτής και υπόσχεται να δίνει αγώνες.

Μάχες που σαν άνθρωπος γνώρισε από πρώτο χέρι εξαιτίας της απώλειας των γονιών της από καρκίνο. Ο Γιώργος Γεννηματάς πάλεψε με τον καρκίνο δύο χρόνια και η Κάκια δέκα. Έφυγαν με επτά μήνες διαφορά Ήταν το 1994, όταν ο Γιώργος Γεννηματάς έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 55 ετών. Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε χάσει τη μάχη με την επάρατη νόσο, η σύζυγός του Κάκια, σε ηλικία 54 ετών.

Η Φώφη Γεννηματα μεγαλωμένη σε πολιτικό περιβάλον δεν ήταν δυνατό να κάνει κάτι άλλο από το να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της. Δυστυχώς και η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με την ασθένεια που της στέρησε τους γονεις της και για την οποία πολλές φορές κατά το παρελθόν μίλησε δημόσια, καθώς και για τη μάχη που έχει δώσει τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρά την ταλαιπωρία από την κρίση ειλεού προχθές το βράδυ, κάλεσε χθες μέσω zoom από τον Ευαγγελισμό τους στενούς της συνεργάτες για να τους ενημερώσει.

Μεγάλο ήταν το κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο καθώς τόσο μέλη του ΚΙΝΑΛ όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο πρωθυπουργός έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/10/2021