Ελλάδα

Αμετανόητος & προκλητικός ο αρνητής αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα

08.10.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η δράση αντιεμβολιαστών οι οποίοι σε πύρινο μανιφέστο απειλούν πλέον ανοιχτά πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και γιατρούς. Πάντως 44χρονη πρώην διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά δηλώνει τώρα μετανιωμένη για τα 33 πλαστά πιστοποιητικά που μοίρασε σε συγγενείς και φίλους, ενώ σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μιλώντας στο MEGA εμφανίζεται αμετανόητος

Αμετανόητος εμφανίζεται ο ειδικός φρουρός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά το αντιεμβολιαστικό του παραλήρημα. Μιλώντας μάλιστα στο ΜEGA ο Τηλέμαχος όπως είναι το ψευδώνυμό του, να εξηγεί ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω.

« Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά εντάξει δεν είναι και κάτι το οποίο θα μου ρίξει την ψυχολογία ή θα μου προκαλέσει μελαγχολία ή κάτι που θα είναι πολύ κακό για τη ζωή μου. Πρώτα όπως είπα είναι η ιδεολογία, μετά είναι τα χρήματα», δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA.

Και λίγο αργότερα έβγαλε τη στολή και ανέβασε και νέο βίντεο στο youtube στέλνοντας μάλιστα μήνυμα πως ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί.

Μάλιστα, σε ερώτησή μας γιατί δεν κάνει το εμβόλιο, ο ειδικός φρουρός ισχυρίζεται πως είχε νοσήσει ασυμπτωματικά από τον κορωνοϊό.

«Δεν θεωρώ ότι η θνησιμότητα είναι αρκετά σημαντική ώστε να με φοβίζει, συν ότι έχω κάποια αντισώματα, που σημαίνει ότι κάποια στιγμή κάπου κόλλησα οπότε δεν το κατάλαβα καν. Δεν είμαι κατά του εμβολίου, είμαι κατά των υποχρεοτήτων», δήλωσε.

Αρνητές του… πληκτρολογίου σε παραλήρημα

Την ίδια ώρα το αντιεμβολιαστικό τους σόου εξακολουθούν να δίνουν οι αρνητές του…πληκτρολογίου.

Γνωρίζουν πλέον εισαγγελείς και αστυνομικά όργανα ότι… αν πλησιάσουν τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Μάλιστα πλέον δεν διστάζουν να απειλούν ξεκάθαρα πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και γιατρούς.

«Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί ούτε τρύπα θα βρείτε να κρυφτείτε στον πλανήτη μαζί με τις οικογένειές σας, αν συμβούν αυτά που αναφέρονται στους ανθρώπους μας όπου δεν μας άκουσαν και παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα σας».

Μετανιωμένη η 44χρονη από τον Παλαμά

Μετανιωμένη δηλώνει η 44χρονη πρώην διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά για τα συνολικά 33 πλαστά πιστοποιητικά που μοίρασε σε συγγενείς και φίλους.

Στις 8 το πρωί μαζί με τον αδερφό της έφτασε η 44χρονη πρώην εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην υποδιεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων Β. Ελλάδος για να καταθέσει όσα γνωρίζει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο Εισαγγελέας Καρδίτσας.»

«Όταν κάποιος της ζητήσει «ξέρεις σώσε με θα πεθάνω» αναγκαστικά καταφεύγει στην παρανομία. Έχει μετανιώσει για τις πράξεις της πλήρως», δήλωσε ο δικηγόρος της 44χρονης, Νικόλαος Αρβανιτάκης.

Σε αργία ενός έτους τίθεται ο γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που φέρεται να παρουσίασε ως δικό του θετικό δείγμα άλλου ατόμου προκειμένου να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης από κορωνοϊό για να αποφύγει την αναστολή εργασίας στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των υγειονομικών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/10/2021