Ελλάδα

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο αρνητής γιατρός Φαίδων Βόβολης

07.10.2021 | 20:01 Eνσωμάτωση

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας βρέθηκε ξανά σήμερα ο αρνητής γιατρός καρδιολόγος ο οποιός ήταν και ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα.

το εαν θα διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, είναι κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το προεδρείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρνητής καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βόρεια προάστια , φλερτάρει εδώ και καιρό με την διαγραφή του, καθώς είναι ο επικεφαλής και ο οργανωτής πολλών διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.

Ακόμα και σήμερα που βρέθηκε στα γραφεία του Ιατρικού συλλόγου είχε φροντίσει να στήσει ένα σόου με υποτιθέμενους υποστηρικτές του, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και σήμερα επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος τουδεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/10/2021