Ελλάδα

Απόστολος Γκλέτσος στο MEGA – Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα

02.10.2021 | 20:21 Eνσωμάτωση

Ο γνωστός ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος, για τον οποίο κυκλοφόρησε ότι ήταν στο πελατολόγιο του εγκέφαλου της σπείρας, μιλώντας στο MEGA δηλώνει ότι, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δεν ανήκει στο πελατολόγιο του λιμενικού εγκέφαλου της σπείρας.

Το πελατολόγιο φωτιά του 47χρονου αξιωματικού του λιμενικού σώματος ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα , που εξαρθρώθηκε από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν οι αρχές.

Τα μέλη του κυκλώματος για να μην γίνονται αντιληπτά χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για τα ναρκωτικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τους προμηθευτές.

Χαρακτηριστικά στην κοκαΐνη αναφέρονταν με τις λέξεις:

Παραγάδι
Όστρακα
αγκίστρια
τελάρο
ψάρια
κορίτσια
χρυσή κασετίνα

Απόστολος Γκλέτσος στο ΜEGA: «Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» υποστήριξε ότι γνώριζε τον 47χρονο λιμενικό από τη Φθιώτιδα , ωστόσο αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει».

Το παρελθόν του 47χρονου λιμενικού

Ο 47χρονος αξιωματικός του Λιμενικού που συνελήφθη και φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση του κυκλώματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Το καλοκαίρι του 2002, είχε συλληφθεί μαζί με άλλους πέντε συναδέλφους του, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, κατηγορούμενοι τότε για λαθρεμπορία, εκβίαση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Σύμφωνα με την τότε δικογραφία, αρχηγός της οργάνωσης ήταν ένας αρχιπλοίαρχος του λιμενικού, ο οποίος φερόταν πως είχε διασυνδέσεις με αρχινονό της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε μπροστά από την επιχείρησή του, στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η έρευνα των αρχών είχε δείξει ότι ο νονός χρησιμοποιούσε τους κατηγορούμενους λιμενικούς για την ασφαλή εκφόρτωση λαθραίων τσιγάρων, τα οποία έφερνε από την Κύπρο. Ο 47χρονος είχε τεθεί τότε σε διαθεσιμότητα, αλλά στη συνέχεια επανήλθε στο Σώμα καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τον συνδέουν με την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/10/2021