Ελλάδα

Μάρτυρας «κλειδί» καίει την 36χρονη που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα

01.10.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο του μαρτυρίου της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Εκεί όπου σύμφωνα με μαρτυρίες το βιτριόλο που έπεφτε από το σώμα της έλιωνε τους τοίχους και ότι άλλο βρισκόταν τριγύρω.

Μία γενναία γυναίκα, απέναντι σε μία δειλή κατηγορούμενη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αποφασισμένη να μάθει όλη την αλήθεια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

Γι’ αυτό, οι δικηγόροι της ζήτησαν να κληθούν και να καταθέσουν στο δικαστήριο, ένας άνδρας, 36 ετών και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρονται να είχαν επικοινωνίες με την κατηγορούμενη, πριν και μετά, την αποτρόπαια πράξη της.

«Γνώριζε την εμμονή»

Ο δικηγόρος του 36χρονου μιλώντας στο MEGA επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη, του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την Ιωάννα και τον 40χρονο, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση ενώ φέρεται να αναζητούσε και άλλοθι.

«Εκείνος και εγώ συμπεραίνουμε ότι με τις κλήσεις που έκανε πριν το έγκλημα και μετά ήταν για να δημιουργήσει άλλοθι ακουσίως από τον εντολέα μου…Είχε αντιληφθεί την εμμονή καθώς του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει 40χρονο και κυρία Παλιοσπύρου» σημείωσε ο Αλέξανδρος Κούκιος μιλώντας στο LIVE NEWS.

 «Δεν πήγε το μυαλό του»

Ο 36χρονος υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η γυναίκα που γνώριζε ήταν πίσω από την επίθεση στην Ιωάννα.

«Μου έχει πει ξεκάθαρα ο εντολέας μου ότι δεν το συνδύασε. Δεν συνδύασε όλα αυτά τα περιστατικά των παραινέσεων για παρακολουθήσεις, το βιτριόλι και gps ότι θα οδηγούσαν σε ένα έγκλημα» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 36χρονου άνδρα.

Οι δικηγόροι της Ιωάννας ζητούν και την κλήση μίας γυναίκας η οποία και γνώρισε τον 36χρονο στην κατηγορούμενη με την οποία ήταν φίλη.

Σοκάρουν οι καταθέσεις

Ένα 24ωρο μετά την συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας στο δικαστήριο, οι λεπτομέρειες της επίθεσης συνεχίζουν να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα με βιτριόλι οι επιφάνειες στην είσοδο που εργαζόταν άφριζαν. Οι τοίχοι, το πάτωμα, η πόρτα αλλά και το μπουτόν του ανελκυστήρα.

«Υπάρχουν ακόμη τα αποτυπώματα των παπουτσιών της Ιωάννας στο φαρμακείο. Έλιωσε το πάτωμα και έμειναν τα αποτυπώματα. Αυτό το είδαμε αφού καθαρίσαμε το χώρο. Παρατηρήσαμε ότι έμειναν τα αποτυπώματα. Είναι σαν ένα λευκό περίγραμμα» ανέφερε η κόρη του φαρμακοποιού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη Ιωάννα.

Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Οκτωβρίου με καταθέσεις μαρτύρων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/10/2021