Ελλάδα

Εγκέφαλο γεωργιανής μαφίας συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ.

01.10.2021 | 20:25 Eνσωμάτωση

Έναν από τους πιο ισχυρούς κακοποιούς στην ιεραρχία της γεωργιανής μαφίας ο οποίος είχε τον τίτλο του VOR συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία. Ο 42χρονος ήταν εγκέφαλος συμμορίας που ειχε εισβάλει σε δεκάδες σπίτια σε Αττική, Κορινθία και Εύβοια.

Τον 42χρονο εγκέφαλο της συμμορίας των γεωργιανών διαρρηκτών, ο οποίος κατείχε τον τίτλο του VOR, συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό, τον τίτλο του VOR, που σημαίνει πως βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο μεταξύ των κακοποιών σε ολόκληρο τον κόσμο, τον πηρέ σε συμβούλιο που γίνει μεταξύ των μαφιόζων στην Ελλάδα το 2004.

Ο ξυλοδαρμός στις φυλακές

Σε βίντεο μέσα από το κελί του στις συγκεκριμένες φυλακές ο 42χρονος σήμερα VΟR δέχεται επίθεση από έναν συγκρατούμενο του. Από τότε όμως ο Γεωργιανός κακοποιός γιγαντώθηκε και έγινε από τους πιο ισχυρούς VΟR που υπάρχουν στη χώρα μας.

Το τάβλι του VOR

Ένα από τα χαρακτηριστικά αντικείμενα του κάθε βορ είναι οι εικόνες που σκαλίζουν στα τάβλι τους. Ο συγκεκριμένος έχει σκηνές με βασανισμούς σωφρονιστικών και αστυνομικών πράγμα που δείχνει την βιαιότητα του.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο 42χρονος VOR με την αδυναμία στις ακριβές μάρκες ένδυσης διασκεδάζει μαζι με αλλα άτομα της γεωργιανής μαφίας.

Σύμφωνα με την ερευνα της Ασφάλειας Αττικής, η συμμορία του είχε πραγματοποιήσει σε λιγότερο από έναν χρόνο 42 εισβολές σε σπίτια και αποθήκες με τη λεία ξεπερνά τις 190.000 ευρώ.

Από τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί έναν η συμμορία είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ βρισκονται σε επαφή και με αστυνομικές υπηρεσίες της Ευρώπης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/10/2021