Οικονομία

ΔΕΗ – Νέο πιλοτικό κατάστημα στο Μαρούσι

29.09.2021 | 20:36 Eνσωμάτωση

Μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης υπόσχεται η ΔΕΗ σε όσους επισκεφθούν το νέο κατάστημά της, στο Μαρούσι.

Το κατάστημα ακολουθεί μία εντελώς νέα αντίληψη, που σταδιακά θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της επιχείρησης.

Νέα εποχή ξεκινά για την εξυπηρέτηση των πελάτων της ΔΕΗ. Η εταιρεία ανοίγει τις πόρτες του πρώτου πιλοτικό κατάστημα στο Μαρούσι, στη Λ. Κηφισίας 167 προσφέροντας στους πελάτες της μια μοναδική μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης σε χώρους που ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό.

Η ίδια φιλοσοφία, η ίδια σύγχρονη αισθητική , η ίδια σύγχρονη αντίληψη θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα καταστήματά της

Το εσωτερικό του καταστήματος χωρίζεται σε τρεις ζώνες:

– Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ Service Point, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν και να διαχειριστούν τους λογαριασμούς τους e-bill, να υποβάλλουν αίτημα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους

– Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης

– Τη ζώνη της εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας.

Παράλληλα, στο νέο πιλοτικό κατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρούσι υπάρχει ειδικός χώρος πώλησης έξυπνων προϊόντων, τελευταίας τεχνολογίας.

Οι πελάτες στο νέο κατάστημα της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετηθούν όλο το 24ωρο για πληρωμές λογαριασμών μέσω του myΔΕΗ24.

«Η αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, είναι στον πυρήνα της νέας φιλοσοφίας της ΔΕΗ. Στο Κατάστημα στο Μαρούσι, εφαρμόζουμε πιλοτικά όλες τις νέες μας ιδέες και εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με στόχο να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών κάθε γενιάς».

Το νέο κατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 167) λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/09/2021