Ελλάδα

Πατέρας – αρνήτης πήγε στο δικαστήριο ντυμένος… τσολιάς – Έως και 3 χρόνια φυλάκιση η ποινή για τους αρνητές του διαδικτύου

25.09.2021 | 20:01 Eνσωμάτωση

Ξεπερνούν κάθε φαντασία όσα λέει ο αρχιμανδρίτης Παΐσιος Παπαδόπουλος κατά των εμβολίων σε βίντεο στο διαδίκτυο. Το εμβόλιο λέει προέρχεται από έμβρυα εκτρώσεων και μάλιστα αρσενικά και καυκάσια και έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν υβριδικούς ανθρώπους! Το παζλ του παραλογισμού συμπληρώνουν πολίτες που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να βάλουν μάσκα στο σχολείο κάτι που τους οδηγεί στα δικαστήρια όπως συνέβη με τον αρνητή που εμφανίστηκε στη δίκη ντυμένος τσολιάς

‘Ενας πατέρας – αρνητής μόλις έχει βγει από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου και αναλύει την περί μασκών θεωρία του, μπροστά στις κάμερες, ντυμένος…τσολιάς.

Ο ίδιος κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η 10χρονη κόρη του, επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδί.

Σύμφωνα με τη μήνυση το παιδί είχε λάβει εντολή από τους γονείς του να μην φορέσει μάσκα παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια ειδική πιστοποιημένη.

Αποτέλεσμα ήταν το 10χρονο κορίτσι να παραμείνει στον ειδικό χώρο του σχολείου μαζί με έναν εκπαιδευτικό καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Μάλιστα το περιστατικό είχε επαναληφθεί και ο διευθυντής για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη μαθήτρια είχε αγοράσει ειδική μάσκα από το φαρμακείο.

Παρά τις απειλές πάντως κατά του διευθυντή το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο τσολιάς – αρνητής μέχρι να δικαστεί την Τρίτη.

Ιερή άρνηση

Ο αρχιμανδρίτης Παΐσιος Παπαδόπουλος από την Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Φιλώτα, που βρίσκει ευήκοα ώτα στις τάξεις των αρνητών επανήλθε πριν από λίγες ώρες με νέες δήθεν επιστημονικές αποκαλύψεις για τα εμβόλια.

Σύμφωνα με τον αρχιμανδρίτη τα εμβόλια κατά του κορωνοΐού δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα παραδοσιακά εμβόλια που γνωρίζουμε αλλά έχουν στόχο να δημιουργήσουν υβριδικούς ανθρώπους.

Συμβουλές σε αρνητές υγειονομικούς

Όπως λέει καθημερινά  επικοινωνούν μαζί του υγειονομικοί που αρνήθηκαν να εμβολιαστύυν και βγήκαν σε αναστολή. Ισχυρίζεται μάλιστα πως οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί περιθωριοποιούνται από τους συναδέλφους τους.

Επιστήμονες αρνητές

Δυστυχώς μεταξύ των αρνητών βρίσκονται και γιατροί, που φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν τα επιτεύγματα της επιστήμης που οι ίδιοι υπηρετούν.

Ένας από αυτούς είναι ο γαστρεντερολόγος Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, που υπηρετούσε μέχρι να βγει σε αναστολή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Ο λόγος είναι ότι είχα περάσει τον κορωνοϊό, έχω φυσική ανοσία. Η φυσική ανοσία μπορεί να είναι έως και 27 φορές πιο ισχυρή από αυτήν που προσφέρουν τα εμβόλια. Τα εμβόλια αυτά έχουν φτιαχτεί για άλλους λόγους, είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζονται απέναντι σε ιούς», δήλωσε ο κ. Παπαγιαννάκης.

Στα τέλη Αυγούστου ομάδα 20 ατόμων, αυτοαποκαλούμενοι ως «θεματοφύλακες ασθενών», εισέβαλλαν στο Θριάσιο  νοσοκομείο προπηλακίζοντας και απειλώντας γιατρούς και νοσηλευτές, ζήτησαν τη μη διακομιδή 48χρονης ασθενούς σε άλλο νοσοκομείο.  Οι θεράποντες γιατροί της 48χρονης με τη συγκατάθεση της είχαν κρίνει αναγκαία τη διασωλήνωση και μεταφορά της γιατί στο Θριάσιο δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες. Ανάμεσα στην ομάδα των 20 ατόμων ήταν και η κουμπάρα της 48χρονης .

Και οι εκπαιδευτικοί όλης της χώρας έχουν έρθει αντιμέτωποι με απίστευτες επιθέσεις. Μηνύσεις  εναντίον τους για κακουργήματα, μόνο και μόνο επειδή κάνουν το αυτονόητο,  φροντίζουν να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εντολή Θεοδωρικάκου για εντοπισμό λογαριασμών αρνητών στο διαδίκτυο

Μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ζητήθηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίσει ποιοι κρύβονται πίσω από τους λογαριασμούς που υποκινούν τους πολίτες να μην εμβολιαστούν και πως συνδέονται στα social media.

Μέχρι στιγμής δύο ιστοσελίδες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάλιστα, οι αρνητές διανέμουν έντυπο… μηνύσεων με ταρίφες. Το έγγραφο αυτό βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους νομικούς, είναι πιθανό οι διαχειριστές των λογαριασμών αυτών να βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, η οποία επιφέρει ποινή φυλάκισης έως και 3 έτη, ή ακόμα και με την κατηγορία της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων, η οποία επιφέρει ποινή φυλάκισης τμέχρι ένα έτος ή χρημαική ποινή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/09/2021