Ελλάδα

Μυρτώ – Εννιά χρόνια από τη βάναυση κακοποίησή της – Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε

25.09.2021 | 20:19 Eνσωμάτωση

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την ημέρα που η 15χρονη τότε Μυρτώ κακοποιείται άγρια από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου. Χτυπάει με μένος το κεφάλι της στα βράχια και όταν μένει αναίσθητη, πετάει τα ρούχα της και ασελγεί στο αμόφυρτο κορμί της. Εννιά χρόνια μετά το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα που μάλιστα έχουν επιδεινωθεί.

Ο φύλακας άγγελός της, η μητέρα της μιλά στο MEGA και τον Παναγιώτη Φωτεινό για την κατάσταση που είναι σήμερα το κορίτσι.

Εννιά χρόνια μετά η Μυρτώ και η οικογένειά της συνεχίζουν να παλεύουν. Εννιά χρόνια μετά την κτηνωδία που υπέστη στην Πάρο, το τότε 15χρονο κορίτσι, ο γολγοθάς δεν έχει τέλος….

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου»

Η μητέρα της Μυρτούς δεν χάνει την ελπίδα της και χθες, ημέρα της ονομαστικής εορτής της κόρης της, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκινητική ανάρτηση.

«Αυτή τη βδομάδα δύο νοσοκομεία, δεν έχω τελειώσει, τίποτα δεν έχω τελειώσει την άλλη βδομάδα θα πάω και Αττικό και Έλενα», είπε η μητέρα της.

«Πρέπει αν μας δεχτούν στη Γερμανία»

Η Μυρτώ που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης από το βιαστή της, αντιμετωπίζει νέα προβλήματα υγείας από τον περασμένο Νοέμβριο. Προβλήματα που το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκαν.

Η μητέρα της μιλώντας στο MEGA εξηγεί πως μία επίσκεψη σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, στην παρούσα φάση θα βοηθούσε, καθώς όπως η ίδια λέει, ίσως η Μυρτώ γλίτωνε άλλη μία εγχείρηση. Όμως δεν μπορεί να πάει, γιατί δεν τη δέχονται.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα. Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται», δήλωσε η μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου που εδώ και 9 χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά εύχεται κανένας άλλος να μη βιώσει αυτό που βίωσε και βιώνει η οικογένειά της…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/09/2021