Κόσμος

Britney Spears – Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

25.09.2021 | 13:35 Eνσωμάτωση

Στην δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την δικαστική υπόθεση της Britney Spears που εδώ και χρόνια προσπαθεί να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της. Η ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Netflix και περιλαμβάνει μαρτυρίες και απόρρητα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή των ερευνητών δημοσιογράφων.

Στις 28 Σεπτεμβρίου μόλις μια ημέρα πριν την πιο κρίσιμη ίσως ακροαματική διαδικασία για την τραγουδίστρια, στην δίκη εναντίον του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντερ με θέμα την διαμάχη πατέρα και κόρης.

Το φιλμ γυριζόταν για περισσότερο από έναν χρόνο και ήδη από το τρέιλερ αφήνονται αιχμές για «προσωπικά συμφέροντα» του πατέρα και των δικηγόρων.

Φέρει τον τίτλο “Britney vs Spears”, και εστιάζει στην εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης ενώ φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ακόμα και έγγραφα τα οποία αποκαλύφθηκαν και περιήλθαν στην κατοχή των ερευνητών δημοσιογράφων.

Πριν την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα φωνητικό μήνυμα, το οποίο είχε στείλει η ποπ σταρ στους δικηγόρους της το 2009, έναν χρόνο αφού τέθηκε σε ισχύ η κηδεμονία της.

Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Έριν Λι Καρ, η κόρη του διάσημου αρθρογράφου των New York Times.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 25/09/2021