Ελλάδα

Πάτρα – Ξύπνησε μετά την αποσωλήνωση ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

24.09.2021 | 20:35 Eνσωμάτωση

Κουράγιο για να επιστρέψει κοντά τους, υγιής και δυνατός, έδωσαν οι συμμαθητές του στον εξάχρονο Φώτη, που τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα καρτ στην Πάτρα.

«Πάμε Φώτη», «αυτό θα περάσει» είναι μερικά από τα μηνύματα που γράφουν στις ζωγραφιές τους οι συμμαθητές του 6χρονου Φώτη που νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Πάτρας, ζωγραφιές που αντίκρυσε μόλις άνοιξε τα μάτια του αμέσως μετά την αποσωλήνωση και συγκινήθηκε.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο είναι μεγάλη δύναμη αυτό για εμάς και για τη συνέχεια και ήταν στις δύσκολες ώρες που περάσαμε, τις κρίσιμες», είπε ο πατέρας του 6χρονου.

Ημέρα χαράς

Η διαδικασία της αποσωλήνωσης ξεκίνησε στις 07.00 το πρωί χθες και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα. Ο μικρός μαχητής θέλησε να δει τους γονείς του οι οποίοι δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του και είχαν άριστη συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς

Η σύγκρουση στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, που οδήγησε τον μικρό στην εντατική, συντάραξε την τοπική κοινωνία που ζητά να αποδοθούν ευθύνες, ενώ οι γονείς του 6χρονου Φώτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/09/2021