Ελλάδα

Κορωνοϊός – Μηνύουν εκπαιδευτικούς & υγειονομικούς ζητώντας υπέρογκες αποζημιώσεις – Ακάθεκτοι οι αρνητές

23.09.2021 | 20:10 Eνσωμάτωση

Μια πραγματική φάμπρικα φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από τις πανομοιότυπες μηνύσεις με τις οποίες οι αρνητές στρέφονται κατά γιατρών και εκπαιδευτικών.

Με μια έτοιμη φόρμα μήνυσης ανά χείρας απειλούν με αγωγές για αποζημιώσεις εκατομμυρίων και ζητούν να κατηγορηθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μάλιστα, οι θέσεις για τα ονόματα των μηνυόμενων από τον εκάστοτε αρνητή είναι κενές ώστε να συμπληρώνονται κατά περίπτωση.

Από το περιεχόμενο της έγκλισης είναι πασιφανές πως οι αρνητές είναι αδύνατον να γνωρίζουν όλες τις νομικές παραμέτρους.

Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα οι αρνητές μπορούσαν να μπουν σε συγκεκριμένο blog και να κατεβάζουν τα πρότυπα των μηνύσεων, ωστόσο η συγκεκριμένη σελίδα κατέβηκε από τον ιστό.

Κυκλώματα σε όλο τον κόσμο

Τα κυκλώματα που πωλούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού μέσα από τα social media έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλο τον κόσμο.

H έρευνα  του MEGA σε γνωστές πλατφόρμες επικοινωνίας του διαδικτύου έδειξε ότι οι επιτήδειοι δραστηριοποιούνται και υπόσχονται την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού σε Αμερική, Καναδά Αυστραλία, Μεξικό, Σιγκαπούρη, Τουρκία αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ξεφεύγουν σε κάθε επίπεδο

Την ίδια στιγμή, σε κάθε επίπεδο φαίνεται πως ξεφεύγουν πλέον οι ενέργειες των αρνητών του κορωνοϊού, που αμφισβητούν και μέσω της δικαστικής οδού τις γνωματεύσεις γιατρών για τα αίτια θανάτου ασθενών με Covid.

Οι ειδικοί τονίζουν πως κανείς δεν πεθαίνει από τον ίδιο τον κορωνοϊό αλλά από τις τρομακτικές επιπλοκές που προκαλεί στον ήδη εξασθενημένο οργανισμό του ασθενούς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/09/2021