Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Το προφίλ του δράστη της στυγερής δολοφονίας

23.09.2021 | 20:26 Eνσωμάτωση

Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος άνδρας ήταν ο 42χρονος που δολοφόνησε την 31χρονη Ντόρα στη Ρόδο.

Επικίνδυνος & αδίστακτος

Επιθετικός, προσβλητικός και εξαιρετικά επικίνδυνος ήταν ο 42χρονος δολοφόνος της 31χρονης Ντόρας που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του στη Ρόδο.

Ο δράστης ήταν ένα άτομο που γινόταν πραγματικός εφιάλτης για όσες γυναίκες είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο του.

Απήγαγε γυναίκα & την απειλούσε με καραμπίνα

Τον Ιούλιο του 2013 ο 42χρονος δολοφόνος με την απειλή καραμπίνας είχε απαγάγει μέσα από το σπίτι της στην περιοχή Κοσκινού την πρώην σύζυγό του. Τότε, σημαδεύοντας την με το όπλο την ανάγκασε να περάσει το βράδυ μαζί του σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι.

Την επόμενη ημέρα που η γυναικά κατάφερε να ξεφύγει, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. Μόλις ο 42χρονος ενημερώθηκε, πήγε οπλισμένος στο σπίτι της, όμως η πρώην σύζυγός του σώθηκε από την επέμβαση υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι.

Ένα ακόμη θύμα του δολοφόνου της Ντόρας ήταν μια 40χρονη η οποία υποψιαζόταν πως την παρακολουθούσε μέσω καμερών που είχε τοποθετήσει.

Μάλιστα, την απειλούσε πως θα δείξει στα ανήλικα παιδιά της φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές εάν τον χώριζε.

Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει εναντίον του με αίτημα να του απαγορευτεί να την πλησιάζει σε λιγότερα από 500 μέτρα.

Η 32χρονη Ντόρα ήρθε και εκείνη αντιμέτωπη με αυτή την επιθετική συμπεριφορά του και πάρα το γεγονός ότι τον απέμακρυνε από τη ζωή της δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα χεριά του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/09/2021