Κόσμος

Γυναικοκτονίες – Παγκόσμια μάστιγα – Δύο περιπτώσεις σε ΗΠΑ & Βρετανία

23.09.2021 | 20:35 Eνσωμάτωση

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Βρετανία μητέρα δύο παιδιών από το χέρι πρώην συντρόφου της, ο οποίος σκότωσε και τα παιδιά της. Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ, άφαντος παραμένει ο σύντροφος της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο.

Η Γκάμπι Πετίτο ήθελε να προβάλλει στα κοινωνικά δίκτυα μία τέλεια σχέση. Πίσω από την εικόνα όμως η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική.

Ο 23χρονος σύντροφός της Μπράιαν Λόντρι απείχε πολύ από τον τέλειο άνδρα που ήθελε να παρουσιάζει. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι πίσω από το γλυκό του πρόσωπο, κρυβόταν ένας άνδρας κυκλοθυμικός που προσπαθούσε να την ελέγχει, να την απομονώνει από τον περίγυρό της.

Το ταξίδι με βαν στα εθνικά πάρκα των δυτικών αμερικανικών πολιτειών έβγαλε στην επιφάνεια τον προβληματικό του χαρακτήρα.

Όταν γύρισε από το ταξίδι μόνος του δεν έδωσε σε κανέναν εξηγήσεις και εξαφανίστηκε. Όταν τους σταμάτησε η αστυνομία μετά από καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά, η Γκάμπι φαίνεται να παίρνει εκείνη την ευθύνη.

Ο Μπράιαν αγνοείται εδώ και 10 μέρες και ουδείς γνωρίζει ακόμα τις συνθήκες θανάτου της Γκάμπι.

Βρετανία

Ο σύντομος δεσμός που είχε η Τέρι Χάρις, μητέρα δύο παιδιών, με τον Ντάμιεν Μπένταλ απέβη μοιραίος.

Ο 31χρονος σύντροφός της από το Ντέρμπισαιρ της βόρειας Αγγλίας φέρεται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εκείνη, τα δυο τους παιδιά και μία φίλη των παιδιών που εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε σπίτι τους.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας.

Η Τέρι είχε χωρίσει με το σύζυγο της και έβγαινε για λίγο χρονικό διάστημα με τον Ντάμιεν. Για άγνωστο λόγο του ζήτησε να χωρίσουν.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε διωχθεί παλαιότερα για απόπειρα εκβιασμού με μαχαίρι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/09/2021