Ελλάδα

Δημητρακόπουλος – Αβάσιμα τα αδικήματα που περιγράφονται στις μηνύσεις κατά καθηγητών και δασκάλων

22.09.2021 | 18:57 Eνσωμάτωση

Την αποκάλυψη του LIVE NEWS για τη φάμπρικα των μηνύσεων που χρησιμοποιούν οι αρνητές του εμβολίου σχολίασε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, ο ίδιος πιστεύει στην επιστήμη και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ότι δεν παρακολουθούν τη ζωή μας με τα εμβόλια, αλλά αντίθετα την προστατεύουν. «Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό αντιεμβολιαστών. Πιστεύω ότι πρέπει να τους πείσουμε και όχι να τους απορρίψουμε ως ψεκασμένους. Η πειθώ είναι το καλύτερο όπλο στις δημοκρατίες» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Έχει δικαίωμα κάθε αντιεμβολιαστής να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Απο κει και πέρα, μια σοβαρή πολιτεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις μηνύσεις. Γιατί βλέπουμε ότι σ’ αυτά τα έντυπα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο να περιγράφονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εσχάτη προδοσία και εγκληματική οργάνωση που διαπράττουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι που εφαρμόζουν τους νόμους και τις οδηγίες του υπ. Παιδείας για να μην υπάρχει διάχυση της πανδημίας» συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Πιστεύουμε ότι κάποιος δάσκαλος που εφαρμόζει το νόμο ώστε να μην κολλήσουν τα παιδιά αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας; Έχουμε εγκληματική οργάνωση με καθηγητές; Όχι» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος, τονίζοντας πως «όλα αυτά τα αδικήματα που περιγράφονται για να γίνονται μηνύσεις είναι -ουσιαστικά και νομικά- αβάσιμα».

«Το θέμα είναι, τι κάνουν οι εισαγγελείς της χώρας όταν εφαρμόζουν αυτόφωρες διαδικασίες σε βάρος των καθηγητών που προστατεύουν τα παιδιά και εφαρμόζουν το νόμο» κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 22/09/2021