Ελλάδα

Πάτρα – Διασωληνωμένος για τρίτο 24ωρο ο μικρός Φώτης – Οι ειδικές εξετάσεις που θα υποβληθεί

21.09.2021 | 13:13 Eνσωμάτωση

Τους γονείς του μικρού Φώτη επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του καρτ που, μετά από ατύχημα στην πίστα, έπεσε στο 6χρονο αγόρι τραυματίζοντάς το σοβαρά στο κεφάλι, στην Πάτρα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, περιέγραψε τη συνομιλία του με τον πατέρα του παιδιού. Τα τέσσερα δευτερόλεπτα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και οδήγησαν το 6χρονο αγοράκι στη μονάδα εντατικής θεραπείας, προσπάθησε να περιγράψει, μιλώντας στο μεγκα, ο οδηγός του καρτ που χτύπησε το παιδάκι.

Ώρες αγωνίας

Ωρες αγωνίας ζουν οι γονείς και οι παππούδες του εξάχρονου Φώτη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο αθλητών σε μηχανοκίνητους αγώνες, το καρτ δεν απογειώθηκε λόγω της επαφής των τροχών του άλλου οχήματος, αλλά όταν προσέκρουσε στα προστατευτικά τζέρσευ τα οποία ήταν ακατάλληλα. Χθες την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν οι πέντε συλληφθέντες. Και για τους πέντε ορίστηκε δικάσιμος και αφέθησαν ελεύθεροι.

Μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον αγώνα καρτ, στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι αγώνες δεξιοτεχνίας μεγάλων αυτοκινήτων. Τα λεγόμενα ντριφτς που πραγματοποιήθηκαν πριν από τους αγώνες καρτ στην ίδια πίστα, με τα ίδια αμφιλεγόμενα σήμερα μέτρα ασφαλείας.

Για τρίτο 24ωρο στη ΜΕΘ ο 6χρονος

Οι γιατροί δεν προχωρούν ακόμα στην αφύπνιση του παιδιού. Θα προχωρήσουν πρώτα σε ειδικές εξετάσεις για να δουν την λειτουργία του εγκεφάλου του, άλλά και αξονική.

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, οι γιατροί σταδιακά θα προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του.

Ο 6χρονος Φώτης παραμένει διασωληνωμένος για τρίτο 24ωρο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/09/2021