Υγεία

Πάτρα – Υγειονομικός ανάρρωσε από κορωνοϊό και έκανε μήνυση γιατί… τον διασωληνώσαν

08.09.2021 | 20:14 Eνσωμάτωση

Υπήρξαν περιπτώσεις ασθενών που νόσησαν από κορωνοϊό και αρνήθηκαν ότι υπάρχει ο ιός. Υπάρχουν και αυτοί που έπρεπε να διασωληνωθούν και δεν δέχθηκαν ιατρική βοήθεια. Αυτό που συνέβη όμως στο Ρίο δεν έχει προηγούμενο.

Εργαζόμενος του νοσοκομείου παρέμεινε για μήνες στην εντατική χτυπημένος από τον κορωνοϊό, οι γιατροί κατάφεραν τελικά να τον σώσουν και εκείνος όταν έγινε καλά αντί να τους ευγνωμονεί έκανε μήνυση σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες που ασχολήθηκαν μαζί του.

O ασθενής είναι εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Είναι 50 ετών και δούλευε ως βοηθητικό προσωπικό. Κόλλησε τον ιό τον περασμένο Φεβρουάριο και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ο ασθενής είχε εισαχθεί λόγω covid σε βαριά γενική κατάσταση. Νοσηλεύτηκε περισσότερο από τρεις μήνες σε εμάς. Βγήκε σε καλή γενική κατάσταση για αποθεραπεία. Με post covid σύνδρομο δηλαδή μυική ατροφία.

Όλο το διάστημα της νοσηλείας του 50 χρόνου εργαζόμενου του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας οι οικείοι του έστελναν λουλούδια σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για να τους ευχαριστήσουν για τη μάχη που έδιναν να σώσουν το δικό τους άνθρωπο.

Ο διοικητικός εργαζόμενος του νοσοκομείου, που εάν σήμερα είναι στη ζωή το οφείλει στην ιατρική επιστήμη και τους λειτουργούς της στρέφεται τώρα κατά της διοίκησης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου αλλά και εναντίον όλων των ιατρικών ειδικοτήτων που διαχειρίστηκαν τη νοσηλεία του.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που εργαζόμενος νοσοκομείου βγαίνει νικητής απο μια τέτοια περιπέτεια και μηνύει τους ανθρώπους που τον έσωσαν . Δεν όμως η πρώτη φορά εν μέσω πανδημίας όπως λένε οι γιατροί που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες παράλογες συμπεριφορές , που αμφισβητούν την ιατρική επιστήμη.

Ο 50χρονος εργαζόμενος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου επτά μήνες μετά την σκληρή μάχη με τον κορωνοιο βρίσκεται τώρα στο στάδιο της αποκατάστασης, προκαλώντας όμως με τη στάση του οργή και θυμό στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/09/2021