Ελλάδα

Χαλκίδα – Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία – Ήθελε να φορτίσει μπαταρία αυτοκινήτου

01.09.2021 | 17:59 Eνσωμάτωση

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα με 17χρονο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, όπως όλα δείχνουν από ηλεκτροπληξία.

Το ανήλικο παιδί προσπαθούσε να φορτίσει τη μπαταρία του αυτοκινήτου της μητέρας του όταν το τίναξε το ρεύμα. Η θεία του, απαρηγόρητη μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Προσπαθούσε να βάλει με το ρεύμα σε μια μπαταρία αυτοκινήτου παλιά, να την ενεργοποιήσει, να τη γεμίσει και μάλλον τον χτύπησε το ρεύμα».

Όλα έγιναν αναπάντεχα. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον, ο 17χρονος είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο με ποιον τρόπο μπορούσε να φορτίσει μπαταρία αυτοκινήτου.

«Ένα παλιό αυτοκίνητο της μητέρας του που ήταν απ’ έξω, προσπαθούσε να το βάλει μπρος, να γεμίσει τη μπαταρία και είχε κατεβάσει από το Ίντερνετ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γεμίσει την μπαταρία και προσπάθησε με ένα καλώδιο του ρεύματος και προφανώς αυτό τον τίναξε».

Από τη μία στιγμή στην άλλη, η μεγαλύτερη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Χαλκίδας.

«Κατέληξε αμέσως. Είναι πολύ μεγάλο το πλήγμα. Κανένας γονιός να μην περνάει αυτό το πράγμα. Είναι το χειρότερο πράγμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κηδέψει ο γονιός το παιδί του», λέει η θεία του 17χρονου.

Από την ιατροδικαστική θα προκύψει με σαφήνεια η αιτία θανάτου για το 17χρονο αγόρι.

Μαρτυρίες στο MEGA

Για μια οικογένεια δεμένη, συγκροτημένη, αγαπημένη, χωρίς προβλήματα έκανε λόγο ο Διαμαντής Γεωργούλης μιλώντας στο «Live News».

«Πριν φύγει από το σπίτι η μητέρα του, τον ρώτησε τι θα κάνει. Αυτός είπε ότι θα πάει για μπάνιο με τους φίλους του. Και η μητέρα του ησύχασε. Ασχολήθηκε με την επισκευή ενός παρατημένου αυτοκινήτου της οικογενείας» σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο οικογενειακός φίλος, ο άτυχος 17χρονος προσπάθησε να επαναφορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου, συνδέοντας τα σε μπρίζα του σπιτιού.

«Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η απόσταση που βρέθηκε το παιδί με την παροχή ρεύματος» κατέληξε ο κ. Γεωργούλης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 01/09/2021