Ελλάδα

Μαντέλας – Τεστ για την κυβέρνηση η υλοποίηση του σχεδίου για τον εμβολιασμό

01.09.2021 | 20:15 Eνσωμάτωση

Πρεμιέρα σήμερα των αναστολών εργασίας για χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που τίθενται εκτός νοσοκομείων σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Πολλά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν από την αναστολή των υγειονομικών στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, κυρίως στην περιφέρεια και τη νησιωτική Ελλάδα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Γιώργος Μαντέλας, διευθυντής εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σημείωσε ότι τα γεγονότα με τους υγειονομικούς βοηθούν την κυβέρνηση να αλλάξει την ατζέντα από τον ανασχηματισμό και αυτό γιατί, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η «συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι υπέρ των εμβολιασμών».

«Είναι βούτυρο στο ψωμί. Από την στιγμή που το ρεύμα είναι υπέρ των εμβολιασμών και η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει ένα βλήμα παρακάτω, το τελευταίο πράγμα θα ήταν να κάνει βλήμα πίσω για τους εμβολιασμούς».

«Εχθρός τα ποσοστά»

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μαντέλα, «αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προβληματίζει την κυβέρνηση, αυτό είναι οι ρυθμοί αύξησης των εμβολιασμών που δεν είναι αυτοί που υπέθετε η κυβέρνηση».

«Πρέπει να κάνει οτιδήποτε για να αυξήσει τα ποσοστά των εμβολιασμών», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/09/2021