Κόσμος

Ταϊλάνδη – Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 24χρονο που συνελήφθη για ναρκωτικά

29.08.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας αστυνομικού τμήματος στην Ταϊλάνδη. Αστυνομικοί βασανίζουν έναν 24χρονο άνδρα που έχει συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την καταγγελία αν και ο άνδρας τους προσέφερε το ποσό των 22.000 δολαρίων για να τον απελευθερώσουν οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος τον ξυλοκοπούν ζητώντας του διπλάσιο ποσό.

Αστυνομικοί στην Ταϊλάνδη ξυλοκοπούν βάναυσα έναν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών. Τον χτυπούν ενώ έχουν τοποθετήσει 5 σακούλες στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με άλλον αστυνομικό που έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο ο άνδρας τους έχει ήδη προσφέρει το ποσό των 22.000 δολαρίων για να τον αφήσουν ελεύθερο. Όμως αυτοί ζητούν τα διπλά.

Ο άνδρας τελικά κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του ένα 24ωρο αργότερα στο νοσοκομείο. Στην αναφορά που δόθηκε από τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος ως αιτία θανάτου αναφέρεται η υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Η φίλη του που ήταν μαζί του την ώρα της σύλληψης αφέθηκε ελεύθερη με την προϋπόθεση οτι δεν θα μιλήσει.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 αστυνομικοί. Αναζητείται ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος που είναι γνωστός με το «παρατσούκλι» Τζόι Φεράρι λόγω της μεγάλης συλλογής αυτοκινήτων που έχει.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 29/08/2021