Ελλάδα

Πατούλης – Σοβαρή καταγγελία για εμπρησμό στην Κερατέα

16.08.2021 | 22:09 Eνσωμάτωση

Για τη μάχη που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα μέτωπα της Αττικής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Είναι δύο οι μεγάλες πυρκαγιές που πρέπει να αντιμετωπίσουμε: η μία, όσον αφορά στο σημείο της Κερατέας βρίσκεται σε έναν έλεγχο, όπου δόθηκε μεγάλη μάχη μέχρι το μεσημέρι και βρίσκεται πέριξ του οικισμού του Αγίου Κωνσταντίνου» σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε πως οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην ξεφύγει η φωτιά προς τον Εθνικό Δρυμό.

«Το δεύτερο μέτωπο στα Βίλια, κινείται σε δύο κατευθύνσεις, προς το όρος Πατέρα που κατακαίει παρθένο πυκνό πευκοδάσος» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για εμπρησμό, υπογραμμίζοντας πως «στην περίπτωση της Κερατέας υπήρξε πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία από τον δήμαρχο, πολίτες και εργαζόμενους του δήμου Λαυρεωτικής, που περιέγραψαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τα άτομα που βρίσκονταν σε αυτό πέταξαν ύποπτα αντικείμενα σε κάδο και στη συνέχεια ξέσπασε η φωτιά».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/08/2021