Ελλάδα

Κέντρα διασκέδασης: Πρώτη νύχτα εφαρμογής των νέων μέτρων στα μπουζούκια – Χρ. Μενιδιάτης στο MEGA

17.07.2021 | 20:22

Χθες ήταν η πρώτη νύχτα που άνοιξαν τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης με τους νέους κανόνες και μόνο για εμβολιασμένους. Το MEGA βρέθηκε στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος ο οποίος ήταν ο πρώτος που τοποθετήθηκε ανοιχτά όχι μόνο υπέρ των εμβολιασμών αλλά και υπέρ να μπαίνουν στο μαγαζί μόνο εμβολιασμένο πελάτες. Πάμε να δούμε πως κύλησε η βραδιά, αλλά και πως έγινε το σαφάρι ελέγχων.

Μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους.

Η πιστά υποδέχεται ξανά μετά από καιρό την ορχήστρα

Το τραγούδι… ξεκινάει.

Και η πίστα γεμίζει με λουλούδια αλλά από μόνο από μακριά.

Σκηνές γνώριμες, αλλά με περιορισμούς

Με αποστάσεις, Χωρίς χορό και μαγαζιά μόνο για καθήμενους

-Να το μεγαλώσω;
-ναι γιατί δυσκολεύεται λίγο
-Εντάξει; ευχαριστώ

Η είσοδος στα νυχτερινά κέντρα είναι διαφορετική…

Για να κάτσει κάποιος στο τραπέζι που πλέον έχει ανώτατο όριο τα 10 άτομα και να απολαύσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη θα πρέπει να έχει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για να περάσει από την είσοδο.

Μες το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκτυπωμένο ή στο κινητό οι πελάτες ανεβαίνουν τα σκαλιά και όποιος δεν έχει μάσκα προμηθεύεται από το κατάστημα.

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης λειτουργούν πιά

Μόνο για εμβολιασμένους ή για όσους έχουν νοσήσει, θα έχουν 85% χωρητικότητα, μόνο για καθήμενους
ενώ πρέπει να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Πρώτη νύχτα που εφαρμόζονται τα νέα μέτρα και οι έλεγχοι από τις Αρχές είναι σαρωτικοί.

Μεικτά κλιμάκια της εθνικής αρχής διαφάνειας και της αστυνομίας πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους προκείμενου να διαπιστώσουν αν τηρούνται μέτρα προστασίας κατά του κορωνοιού.

«Σε περίπτωση που υπάρχει εσωτερικός χώρος και χρησιμοποιείται θα σκανάρουμε αυτοί που είναι μέσα σαν πελάτες αν είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες»

Τα μεικτά κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους στο Περιστέρι, το Μοναστηράκι, το Κολωνάκι , την πλατεία της Αγίας Ειρήνης και το Θησείο.

Οι έλεγχοι κράτησαν μέχρι το πρωί και αναμένεται να συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης σχολιάζοντας τα νέα μέτρα κάτω από τα οποία λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης.

«Είναι σημαντικό που επανήλθαμε στο τραγούδι και στην επαφή με τον κόσμο. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να σεβαστούμε. Ο κόσμος ήξερε τι έπρεπε να κάνει και υπό δύσκολες συνθήκες περάσαμε ωραία.», ανέφερε αρχικά.

«Βλέπω, κρίνω, ακούω τους ειδικούς και παίρνω τις αποφάσεις. Εμβολιάστηκα και εγώ και η σύζυγός μου ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η λύση του προβλήματος», ανέφερε ερωτηθείς για τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν δυσκολίες, ο κόσμος αυθόρμητα θέλει να σηκωθεί. Υπερβολική η απαγόρευση του χορού. Εφόσον τα κέντρα είναι μόνο εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να σηκώνονται και να χορεύουν», πρόσθεσε ενώ σημείωσε «για ότι κακό μου συμβαίνει είμαι εγώ υπεύθυνος».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 17/07/2021

Ελλάδα