Ελλάδα

Ηλιούπολη: Ο Γολγοθάς της 19χρονης στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού – Ελεύθερη και άλλη κοπέλα – θύμα του κυκλώματος

14.07.2021 | 13:37 Eνσωμάτωση

Κόβουν την ανάσα όσα εξιστορεί στην κατάθεσή της η 19χρονη, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε στα χέρια του αστυνομικού. Η νεαρή γυναικά αποκαλύπτει τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε, τονίζοντας ότι έπεφτε καθημερινά θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού.

Τον απολυτό εφιάλτη στο σπίτι του αστυνομικού στην Ηλιούπολη ζούσε για δυο μήνες η 19χρονη που την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να ξεφύγει από το κολαστήριο της.

Ο ένστολος αρχικά παρουσιάστηκε ως προστάτης στην νεαρή γυναικά όμως γρηγορά αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο αναγκάζοντας την να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, διαφορετικά την απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

«Μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Όταν μου έγινε η πρόταση εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», είπε στην κατάθεσή της.

Αστυνομικός βασανιστής

Με απειλές και ανελέητους ξυλοδαρμούς ο αστυνομικός εξανάγκασε την 19χρονη να εξαφανιστεί από όλους τους γνωστούς της ώστε να μπορεί να την ελέγχει πλήρως.

«Ο …(αστυνομικός) μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Ακόμα μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο instagram και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου».

«Με χτυπούσε και με βίαζε»

Κόβουν την ανάσα οι περίγραφες της 19χρονης για τα βασανιστήρια που υπέστη από τον αστυνομικό.

«Ο …(αστυνομικός)  με χτυπούσε συνεχώς ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα».

Εμπλοκή στρατιωτικού στην υπόθεση

Η 19χρονης αποκάλυψε πως ένας άνδρας που της παρουσιάστηκε ως στρατιωτικός ήταν εκείνος που την μετέφερε στα ερωτικά ραντεβου.

«Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του …(αστυνομικού) με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο οποίος μου είπε ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε μέχρι να τελειώσω. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν και τα έδινα στον … (αστυνομικό) μόλις γύριζα πίσω. Ο …(αστυνομικός) μόνο τους πρώτους δύο φορές μου έδωσε 50 € και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

Μπλεγμένος σε κύκλωμα μαστροπείας

Στην κατάθεση της η 19χρονη αναφέρει πως στο σπίτι του αστυνομικού εμφανίζονταν και άλλες γυναίκες που τις ανάγκαζαν να εκδίδονται.

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον …(αστυνομικό) αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site».

Η 19χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως και ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν η μητέρα και ο αδελφός της έλλειπαν από το σπίτι από την ηλικία των 11 ετών.

Ελεύθερη και άλλη κοπέλα – θύμα του κυκλώματος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης από τον αστυνομικό-μαστροπό στην Ηλιούπολη, όπου, όπως φαίνεται, από πίσω κρύβεται ένα οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας. Η συνήγορος της 19χρονης αποκάλυψε πως εκτός από τη νεαρή απελευθερώθηκε άλλη μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 10 νεαρές γυναίκες – θύματα του κυκλώματος φαίνεται πως εξακολουθούν να ζουν τον εφιάλτη που ζούσε και η 19χρονη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, από το κύκλωμα απελευθερώθηκε και άλλη μία κοπέλα, η οποία ωστόσο δε θέλει να μιλήσει στις αρχές, καθώς φοβάται.

Από εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, στην οποία είχε αναγκάσει τη 19χρονη ο αστυνομικός να εργάζεται, βγήκε ανακοίνωση ότι όλα έγιναν νομότυπα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 14/07/2021