Ελλάδα

Ξέφρενο γλέντι δίχως κανόνες σε κλειστό κλαμπ στην Αχαΐα

08.07.2021 | 17:12 Eνσωμάτωση

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά κάθε γωνιά του κλειστού κλαμπ της Αχαΐας και το κέφι με το πέρασμα της ώρας φούντωσε...

Οι θέσεις στα τραπέζια και στους πάγκους του καταστήματος είναι κατειλημμένες από νωρίς, οι υπάλληλοι δεν παίρνουν ανάσα για να εξυπηρετήσουν τους θαμώνες και οι εικόνες όλο το βράδυ παραπέμπουν σε εποχές προ κορωνοϊού. Τότε που όλα αυτά, ήταν κομμάτι της καθημερινότητας τέτοια εποχή.

Τα πλάνα όμως τραβήχτηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Την εποχή που η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει στη χώρα και που τα κλειστά κέντρα διασκέδασης δεν έχουν πάρει το πράσινο φως για να ανοίξουν. Σε αυτό το κλαμπ όμως όλοι οι κανονισμοί πήγαν περίπατο. Το κέντρο άνοιξε και οι Αρχές πιάστηκαν στον ύπνο. Τα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα φάνηκαν τα επόμενα 24ωρα από τα βίντεο που άρχισαν να ανεβάζουν θαμώνες.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ μίλησε στο LIVE NEWS και παρέθεσε τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία. Όπως μας λέει, η επιχείρησή του είχε ανοίξει για να εξυπηρετήσει πελάτες μόνο στους εξωτερικούς χώρους, αλλά από κάποια στιγμή και μετά ο κόσμος δεν κρατιόταν, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Από τις εικόνες που ανέβηκαν στα social media πάντως, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Οι υπάλληλοι βρίσκονταν στα πόστα τους, τα φωτορυθμικά συνόδευαν τη μουσική και όλα έδειχναν έτοιμα από καιρό.

Το ραντεβού για το Σαββατιάτικο ξεφάντωμα στο μπαρ είχε κλειστεί όπως φαίνεται μέρες νωρίτερα. Μαθητές ήθελαν να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς κι είχαν κανονίσει όπως τονίζει στο LIVE NEWS μια μητέρα ανήλικου θαμώνα, να πάρουν το αίμα τους πίσω, για τις στερήσεις των προηγούμενων μηνών.

Στα πλάνα που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα μάσκα στο πρόσωπο δεν φοράει κανείς. Ο έλεγχος χάνεται και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνει από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

Πλέον η επιχείρηση είναι κλειστή και το επόμενο ραντεβού έχει ήδη δοθεί για τις 16 του μήνα.

Οι εικόνες από το γλέντι συνεχίζουν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τους νεαρούς και τους γονείς τους να ευελπιστούν ότι θα σταθούν τυχεροί και δεν θα παρατηρηθεί τις επόμενες μέρες διασπορά της νόσου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/07/2021