Ελλάδα

Κορωνοϊός: Καλλιτέχνες & influencers στη μάχη της πειθούς για τον εμβολιασμό

08.07.2021 | 20:34 Eνσωμάτωση

Αρκετοί καλλιτέχνες και παρουσιαστές δημοσιοποιούν τον εμβολιασμό τους εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έσπευσαν να εμβολιαστούν.

«Ενώ έκανα το εμβόλιο γιατί θέλω να αγκαλιάζω, να γελάω, να φωνάζω από κοντά».

Αυτή είναι η δημοσίευση του αγαπημένου τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα. Το βίντεο στο Instagram έχει ήδη ξεπεράσει τις 400.000 προβολές.

Στον αγώνα να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των δύσπιστων ώστε να κατανοήσουν τα οφέλη του εμβολιασμού, ρίχτηκαν και πολλοί επώνυμοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και influencers.

Η πρόσφατη μητέρα Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εμπιστοσύνη της στους ειδικούς και είπε πως έχει κλείσει το ραντεβού της για το εμβόλιο.

Με μία ανάρτηση που ευχαριστούσε τον κόσμο που τον τίμησε, ο Νίκος Βέρτης έκλεισε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ώστε να μην υπάρξουν δυσαρεστημένοι αλλά και να μην τεθεί σε κίνδυνο, όπως αναφέρει, η δημόσια υγεία, ελπίζοντας σε μια κανονική επιστροφή.

Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους πρώτους που αποφάσισε ότι θα τραγουδήσει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους ώστε να μη μετατραπεί η επιχείρηση σε εστία διασποράς του κορωνοϊού, όπως είχε δηλώσει.

Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιχειρούν να βοηθήσουν στην εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς ώστε να μην χρειαστεί, όπως λένε, να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/07/2021