Ελλάδα

Ασκληπιείο Βούλας: Γιατρός οργάνωσε «μαϊμού« εμβολιασμούς – Πετούσε τις δόσεις & μοίραζε πιστοποιητικά εμβολιασμού

08.07.2021 | 20:16

Σοκ προκαλεί η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές έναν ειδικευόμενο γιατρό στο Ασκληπιείο της Βούλας και 5 αρνητές του εμβολίου.

Η παρατηρητικότητα μιας νοσηλεύτριας που εντόπισε ένα γεμάτο φιαλίδιο εμβολίου και σύριγγες στο καλάθι των απορριμμάτων του εμβολιαστικού κέντρου στο Ασκληπιείο της Βούλας, είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για τον γιατρό που φαίνεται ότι δεν εμβολίασε τουλάχιστον πέντε άτομα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 50χρονος γιατρός αντί να εμβολιάσει πολίτες, πέταξε δόσεις και σύριγγες στα σκουπίδια, ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του και δύο φιαλίδια.

Η νοσηλεύτρια ενημέρωσε αμέσως τη Διοίκηση και άρχισε η αναζήτηση του γιατρού.

Κάνει τον… ανήξερο

 

Ο γιατρός από τη μεριά του, δηλώνει άγνοια για το γεγονός.

«Δεν ξέρω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από αύριο δεν θα είμαι στην εργασία μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας από πουθενά. Ούτε από το νοσοκομείο, ούτε από την αστυνομία. Θα σταματήσω πλέον να εργάζομαι, χωρίς να ξέρω ποιο είναι το αίτιο».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 4 Ιουλίου ενώ την επόμενη ημέρα κατατέθηκε μήνυση από το διοικητή του νοσοκομείου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων για πρόσληψη ασθενειών.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο γιατρός είχε αποφύγει να εμβολιάσει και άλλους πολίτες.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/07/2021

Ελλάδα