Ελλάδα

Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός σωματοφύλακα – Νέο χειρουργείο, «αναίτια η επίθεση»

29.06.2021 | 17:57 Eνσωμάτωση

Με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να γυρίσει πλευρό και να σηκωθεί από το κρεβάτι για να κάνει λίγα βήματα στο δωμάτιο του ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Ο Νίκος Αραβαντινός, εξαντλημένος και για την ώρα ανήμπορος. Τα ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαζί με τα σημάδια στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του, συμπυκνώνουν τον εφιάλτη που έζησε στη Μύκονο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα περίπου 30 Γαλλομαροκινών, που άρχισαν να του πετούν πέτρες και να τον χτυπούν δίχως έλεος μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

«Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Νίκος Αραβαντινός, ο Έλληνας σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα θερμόαιμων τουριστών είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Τότε, δε φανταζόταν αυτά που επρόκειτο να ζήσει.

Όπως περιγράφει στο LIVE NEWS, με το που πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο άτυχος σωματοφύλακας και επιχειρηματίας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Οι δράστες, όπως φαίνεται, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν πως μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθήνων».

Στο σημείο της επίθεσης επικρατεί πανδαιμόνιο. Ημιλιπόθημος από τα χτυπήματα, μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, παίρνει τον δρόμο για νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σήμερα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη για τα τραύματα που το προκλήθηκαν.

Από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν πέντε άτομα που το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στη Σύρο.

«Η επίθεση και ο ξυλοδαρμός δεν έχει σοβαρές αίτιες θεωρώ. Όταν 15 δέρνουν 1, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο έχει προηγηθεί», λέει ο δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/06/2021