Ελλάδα

Ικανοποίηση στην Αλόννησο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας – Αύριο η συνάντηση των δύο οικογενειών

28.06.2021 | 20:04 Eνσωμάτωση

Σε μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Λυδία ετοιμάζεται να μετατραπεί η Αλόννησος μετά τη διάταξη της εισαγγελίας ανηλίκων να δώσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η επιθυμία των κατοίκων της Αλοννήσου να μεγαλώσει το παιδί στο νησί με την οικογένεια της Καρολάιν «παίρνει σάρκα και οστά» και η εισαγγελική απόφαση τους γεμίζει με ικανοποίηση.

Ζητούσαν το παιδί από την αρχή

Λίγες μέρες πριν, ολόκληρη η κοινωνία της Αλοννήσου, όπου μεγάλωσε η Καρολάιν, συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν, έκανε μόνο μια ευχή. Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας να δοθεί στην οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης.

Τώρα γείτονες και φίλοι της οικογένειας της Καρολάιν πιστεύουν ότι η μικρή Λυδία θα μπορέσει να μεγαλώσει με αγάπη και ασφάλεια με την οικογένεια της 20χρονης.

Τις επόμενες ώρες η μικρή Λυδία θα φτάσει στο σπίτι όπου μεγάλωσε και η μητέρα της, θα περπατήσει στους ίδιους δρόμους που περπάτησε και η 20χρονη Καρολάιν και θα εισπράξει την αγάπη όλων εκείνων που έκλαψαν για τον άδικο χαμό της.

Φτάνει στην Αθήνα η μητέρα της Καρολάιν

Η μητέρα της Καρολάιν είναι καθ’ οδόν για την Αθήνα προκειμένου να πάρει την μικρή Λυδία.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο MEGA, οι δικηγόροι των δύο οικογένειων θα επικοινωνήσουν αύριο τηλεφωνικά και θα κλείσουν ραντεβού σε «ουδέτερο» μέρος για να πάρει το παιδί η μητέρα της Καρολάιν από την οικογένεια του δολοφόνου.

Από την πλευρά του, ο συζυγοκτόνος   αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού.

Όπως φαίνεται δεν προτίθεται να προσφύγει κατά της απόφασης προς το παρών, ενώ συνεχίζει να είναι απόλυτα ψύχραιμος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/06/2021