Ελλάδα

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει σε ιδανικό περιβάλλον στην Αλόννησο

28.06.2021 | 20:45 Eνσωμάτωση

Σε ένα ιδανικό τοπικό και κοινωνικό περιβάλλον θα ζήσει η μικρή Λυδία με τους γονείς της Καρολάιν τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης,  Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Ράνια Τζίμα.

«Το παιδί θα ζήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τοπικό και οικογενειακό, στην Αλόννησο. Αυτό αποτέλεσε και τον μόνο γνώμονα της εισαγγελέας ανηλίκων που έγραψε στο σκεπτικό της διάταξής της ότι ο τόπος και το οικογενειακό περιβάλλον των γονέων της Καρολάιν είναι το ιδανικότερο και είναι προς το συμφέρον της μικρής Λυδίας» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης.

«Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα, και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Καρολάιν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα» πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν ο συζυγοκτόνος πρέπει να έχει επαφή με το παιδί του, ο κ. Χαρμάνης ήταν ξεκάθαρος. «Δεν θεωρώ κατάλληλο ένα πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 28/06/2021