Ελλάδα

Κωστοπούλου: Γυναικοκτονία το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σκοτεινά τα κίνητρα

25.06.2021 | 21:17 Eνσωμάτωση

Ως ιδιαίτερα πολύπλοκο και με πολλές αθέατες πλευρές χαρακτήρισε το έγκλημα της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά η Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Μυρσίνη Κωστοπούλου, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

«Παρατηρώντας τη συμπεριφορά (σ.σ. του συζυγοκτόνου )πριν, κατά τη διάρκεια και μετά,  δεν φαίνεται να υπάρχει ανεξέλεγκτη συναισθηματική διέγερση που να δικαιολογεί ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα. Από όσα έκανε πριν διαπράξει το έγκλημα, ο τρόπος που επέλεξε να σκοτώσει το νεαρό κορίτσι με τα ίδια του τα χέρια, οι 34 μέρες ακολούθησε μια κατασκευασμένη εικόνα, δείχνουν πολύ συγκροτημένο άνθρωπο» σχολίασε σχετικά με τον δράστη.

Παράλληλα, η ειδικός τόνισε ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι μια «καθαρή γυναικοκτονία», μια στοχευμένη ανθρωποκτονία ενός άντρα προς μια γυναίκα.

«Οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι είναι φυσιολογικό φαινόμενο στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπινων σχέσεων – Αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιοηθεί ως κίνητρο» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο ότι τα κίνητρα στο συγκεκριμένο έγκλημα μοιάζουν βαθύτερα και πιο σκοτεινά.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/06/2021